Лъжата е основната политика в БСП, което е вредно за

...
Лъжата е основната политика в БСП, което е вредно за
Коментари Харесай

Маноил Манев за БСП: Лъжата е основната им политика!

Лъжата е главната политика в Българска социалистическа партия, което е нездравословно за поколенията, обществото страда. При Българска социалистическа партия работи правилото " Крадецът вика дръжте крадеца ". Българска социалистическа партия продължава да живее с концепцията, че може да постанова публична цензура. Това разяснява в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. " Европейско е не да мразиш, а разговорът и осведоменият избор. Много политици вмениха, че Истанбулската спогодба е страшна за страната. Най-естественото е да чуем тълкувателното решение на Конституционния съд, тогава нещата ще бъдат ясни на масата. Корнелия Нинова двуличничи, гласоподава " за " в Европа, а тук не, с цел да се хареса, което е популизъм. Тази процедура е отвратителна. Не може да казваш, че не подкрепяш това единствено, когато ти е комфортно. Българска социалистическа партия още веднъж излъгаха ", съобщи Маноил Манев.

" Аз в никакъв случай не съм бил член на Българска комунистическа партия, в фамилията ми има, както и такива, които са претърпели подправени разстрели. Болшевишките хрумвания започнаха да печелят поддръжка. Никой не печели от това, единствените с облага са тези, които истината ще ги направи свободни. Нашите деца имат опцията да вършат заключения доста повече от нас, би трябвало да знаят истината. Тъжно е когато видиш, че младеж развява кърваво знаме и не знае каква е историята му ", добави депутатът от ГЕРБ.

" Сбирки под формата на русофилство и говорене за партизани. Подобни хрумвания кълнат и разцъфват. 30 години никоя дясна партия не настоя това да бъде притежание на обществото. Никой не желае да има пояснение на тези времена. Ние доста бързо ненавиждаме, а би трябвало да покажем всички обстоятелства ", означи Маноил Манев.

Той добави, че няма информация за оставката на шефа на НСО. Промените в Закона за частната охранителна активност Маноил Манев разяснява по този начин: " Бизнесът става законен. Много села се охраняват от частни охранителни компании, в този момент това не може да стане. По реда на публичните поръчки, общината ще заплаща, а не жителите. Законът вкара ред - социална поръчка, решение на общинския съвет, автограф на кмета. Когато вкарваш закони намаляваш мутренското въздействие ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР