Л ятото може да е към своя край, но защо

...
Л ятото може да е към своя край, но защо
Коментари Харесай

Нестандартни и екзотични - 7 спиращи дъха дестинации

Л ятото може да е към своя край, само че за какво да не помечтаем за дестинации за идната ни отмора. Ето и няколко екзотични места, които ще ви оставят без мирис от видяното.

Бамбуковата гора Арашияма

Изящната гора от бамбук печели същинско възхищения във всеки екскурзиант. Намираща се в покрайнините на Киото в Япония, бамбуковата гора ще ви впечатли с красивите си светилища и шанса да видите маймуни в естествената им среда.

Гората от ножове

Тези остри като бръснач отвесни варовикови скали в Мадагаскар ще ви оставят без думи. Екзотичните образования се появяват преди 200 милиона години в резултат на тропически превалявания и ерозия.

Баган

Древният град е изпълнен с красиви храмове, които са издигнати от кралете на Баган сред 1057 и 1287 година Градът се намира на територията на Бирма и включва повече от 2000 будистки паметника, които се извисяват над зелените равнини.

Сосусвлей

Едно от най-екзотичните места в света. В тази част от намибийската пустиня можете да се видите невероятни пясъчни дюни и глинени равнини. Сюрреалистичните мъртви акации, контрастиращи с бялата повърхнина на земята и пясъчните дюни в далечината са панорама, която сигурно си заслужава.

Езерото Атитлан

Това красиво езеро е ситуирано сред три вулкана в гватемалските планини на планинската верига Сиера Мадра. Екзотично странствуване, което ще ви зареди с мир и успокоение, а хипнотизиращата природа ще ви остави без мирис.

Тропическата гора Ел Юнке

Още една екзотична дестинация, която си заслужава да се посети. Ел Юнке обхващаща повече от 28 000 акра повърхност и е ситуирана в Пуерто Рико. Дъждовната гора е известна със своето биоразнообразие, където можете да срещнете и доста екзотични растения и животни.

Връх Адам

Тази грандиозна естествена забележителност е ситуирана на територията Шри Ланка. Ако изкачите върха ще се почувствате като колос измежду облаците, а гледката надолу ще си заслужава катеренето.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЛятото ще подсети за себе си и през идващия месецПроблемът е в нова функционалност, която предлага браузърътВижте данните за последното денонощиеВижте кой има мотив да почерпи днесЗа първи път новият вид е открит в ЯпонияИмената на всички регионални координатори и водачи на листи на „ Продължаваме промяната “ ще станат ясни евентуално до седмицаПо-рано през днешния ден италианското държавно управление съобщи, че няма да се замесва в делото на ПучдемонКандидатът за канцлер също направи изказване, че „ не можете да се доверите “ на уверенията на МоскваТова не е въпрос, който Съединени американски щати непосредствено ще решаватВицепремиерът по европейските въпроси на Северна Македония упрекна България в изнудванеНай-безстрашният и нахален папагал клъвнал Меркел за пръстаНасилникът към този момент е осъжданТурски специалисти разясниха допустима гръцко-турска война поради залежите от газ и нефт в Средиземнo мореТурският водач обърна внимание на поддръжката, която " Съединени американски щати оказват на терор
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР