Кюстендил. Областната организация на Жени ГЕРБ – Кюстендил проведе отчетно

...
Кюстендил. Областната организация на Жени ГЕРБ – Кюстендил проведе отчетно
Коментари Харесай

Кюстендил: Областната структура на Жени ГЕРБ проведе отчетно събрание

Кюстендил. Областната организация на Жени ГЕРБ – Кюстендил организира отчетно заседание на активността си за последните три години. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Гости на събранието бяха националният представител и регионален координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин и общинският координатор на политическата мощ в Кюстендил Виктор Янев. Отчетен отчет на активността на структурата за последните три години показа oбластният координатор на ЖГЕРБ Реонита Йорданова. Тя уточни редицата обществени, доброволчески, дарителски, превантивни и културни акции, осъществени от дамските структури в Кюстендилска област. Пред присъстващите Реонита Йорданова показа на видео стена стотици фотоси от всички начинания, провели се през последните три години от ЖГЕРБ.
В началото на форума, дамите от региона поздрави Кирил Калфин и им благодари за интензивността и положителната работа. Като регионален координатор той оцени високо активността на Жени ГЕРБ в района, като акцентира, че се работи в вярната посока. Пред присъстващите Калфин уточни, че политическа партия ГЕРБ има мощни и работещи структури както на локално, по този начин и на централно равнище. Народният представител изясни още, че страната ни се подрежда на трето място по темпове на стопански напредък в Европа и Европейски Съюз и това е с помощта на положителната политика на ръководство на държавното управление на Борисов.
„ Самият регионален град също придобива различен образ ”, съобщи Кирил Калфин, давайки за образец санираните блокове в Кюстендил, укрепването на коритото на река Банщица, благоустрояването на централната част към галерията, обновяването на просветителната инфраструктура и така нататък „ Имаме уверението, че за доста неща още ще бъде помогнато в цялата област, доколкото разрешава финансовата рамка на страната, несъмнено ”, увери националният представител от ГЕРБ.
По време на събранието, презентация по отношение на идното ротационно Председателство на България на Съвета на Европейски Съюз пред 2018 година показа Радослава Чеканска, общински координатор на Жени ГЕРБ – Дупница. Тя уточни неговото голямо значение за страната ни и изясни какъв брой е значимо да бъдем добре осведомени за това събитие. Чеканска приказва още за солидарността на Европейския съюз и изгодите за България от 10-годишното ѝ участие в Съюза.
По време на отчетното заседание, дамите от област Кюстендил чуха и особено видео послание от българския еврокомисар Мария Габриел.
Михаела Крумова, член на НИС на ЖГЕРБ и ръководител на Общинския съвет в Кюстендил, също благодари на дамите от региона за дейната социална активност и отделеното време от тяхна страна. „ Организацията на Жени ГЕРБ е извънредно всеобхватна и работи с необикновен хъс. Във всяка една община, всяка една от вас дава своя принос за организацията ”, уточни Михаела Крумова. Тя добави, че ГЕРБ е единствената опция, с цел да върви страната напред и да бъде постоянна.
Пред дамите Крумова анонсира и идния на 27 - 28 ноември есенен колоквиум, на който ще участва и Дорис Пак, ръководителят на ЕНП - Жени. „ В началото на декември следва и политическа академия на ЖГЕРБ, на която ще бъде хазаин Перник и ръководителят на дамската конструкция за страната Ирена Соколова ”, изясни Крумова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР