Кюстендил. Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил

...
Кюстендил. Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Кирил Калфин взе участие в дискусия във връзка с предстоящото Българско председателство на Съвета на ЕС

Кюстендил. Народният представител и регионален координатор на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин взе присъединяване в осведомителна среща-дискусия по отношение на идното Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Участие в полемиката взе министър Лиляна Павлова, която презентира пред присъстващите тематиката за председателството.
Събитието се състоя в залата на НЧ " Братство - 1869 " в град Кюстендил и събра на едно място десетки жители, представители на неправителствени организации, на локалната и държавна власт, както и медии. Дискусията стартира с разкриване на детски рисунки и осведомителни табла, отдадени на Европейския ден на езиците, който се празнува през днешния ден, на 26 септември.
По-късно Лиляна Павлова получи като подарък шевица от кюстендилски регион в унисон с логото за българското председателство. Пред присъстващите министър Павлова анонсира, че Кюстендилска област и по-специално Рилският манастир ще са част от културната стратегия по време на Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.
На полемиката участваха и кметът Петър Паунов, ръководителят на Общинския съвет - Кюстендил Михаела Крумова, общинският координатор на ГЕРБ Виктор Янев и съветници от локалния мини парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР