Кувейтският анализатор проф. Абдуллах еш-Сайджи преценява като неуспешна Срещата на

...
Кувейтският анализатор проф. Абдуллах еш-Сайджи преценява като неуспешна Срещата на
Коментари Харесай

Кувейтски анализатор определи Срещата на върха за Сирия като провал

Кувейтският анализатор проф. Абдуллах еш-Сайджи преценя като несполучлива Срещата на върха за Сирия в Техеран сред водачите на Турция, Русия и Иран. В изявление за турската Анадолска организация анализаторът показва, че на срещата в Техеран в петък са се показали разликите в позициите на тримата президенти.

 © Българска телеграфна агенция
" Както Владимир Путин, по този начин и Реджеп Тайип Ердоган и Хасан Рохани стоят на разнообразни позиции по въпроса за Сирия, в това число по отношение на разрешаването на казуса за Идлиб и заради тази причина техеранската среща приключи без триумф ", съобщи Абдуллах еш-Сайджи.

Кувейтски вестници също показват, че техеранската среща е приключила без триумф. Те цитират апелите на Ердоган за преустановяване на огъня в намиращия се покрай турската граница сирийски град Идлиб, с цел да не се трансформира регионът " в море от кръв ".
 Среща на върха Русия-Иран-Турция за Сирия Среща на върха Русия-Иран-Турция за Сирия
Русия, Иран и Турция ще търсят в дух на съдействие решение за сирийската бунтовническа провиция Идлиб. Това се споделя в заключителното официално съобщение сле...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР