Курската област в Русия е попаднала под атака с дрон,

...
Курската област в Русия е попаднала под атака с дрон,
Коментари Харесай

Затвориха летище в Москва, пожар в Курск след атака с дрон

Курската област в Русия е попаднала под офанзива с дрон, оповестява вестник " Коммерсант “. По данни на губернатора на региона Роман Старовойт устройството се е разрушило в покрива на железопътна гара и е провокирало пожар. Петима души са леко ранени от осколки от стъкло.

Старовойт означи, че данните са към момента предварителни. Той посочи, че вследствие на попадението са развалени покривът, фасадата и един от пероните на гарата, чакалнята и подлезът.
" В най-кратък период ще стартираме ремонтни действия. Възложих да се провежда цялото належащо подпомагане за очистване на последствията от удара, ще бъдат включени всички нужни сили и средства “, увери губернаторът.

Междувременно летищните управляващи в Москва оповестиха, че " Внуково " и " Домодедево " краткотрайно са затвори. Летищата не одобряват кацащи самолети и не издават позволения за излитания, съобщи ТАСС. По данни на Flightradar, самолетите са пренасочвани към " Шереметиево “, а част от машините са в зоната за изчакване в региона на Рязан.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР