Курсът на биткойн се покачи рязко с настъпване на новата

...
Курсът на биткойн се покачи рязко с настъпване на новата
Коментари Харесай

Биткойн започна годината с рекорд


Курсът на биткойн се повиши внезапно с настъпване на новата година 
(снимка: CC0 Public Domain)

Притежателите на биткойни имат двоен мотив да честват – освен настъпването на новата година, само че и летящия курс на най-популярната криптовалутата. Биткойн стартира 2024-а година с рекордно повишаване.

Вечерта на 1 януари главната криптовалута се повиши до над $45 хиляди за първи път от 5 април 2022 година Поскъпването на биткойн се удостоверява от данните от разнообразни тържища за криптовалута.
още по темата
В момента цената на биткойн към този момент е над 45 200 $ и се задържа на това равнище от няколко часа. Според участници на пазара, съпротивата на това равнище най-сетне е преодоляна. За финален път биткойн доближи такива стойности през април 2022 година

Първите биткойн ETF се чака да бъдат признати в границите на една седмица. Експерти предвиждат, че в случай че вложителите налеят милиарди долари в новия крипто-инструмент, цената на биткойн ще се увеличи още повече.

Освен това през април се чака халвинг, след което курсът на биткойн обичайно слага върхове. Така че са налице предпоставки притежателите на биткойн да пожънат огромни облаги тази година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР