Курортният комплекс Боровец попадна в класацията на HomeToGo - платформа

...
Курортният комплекс Боровец попадна в класацията на HomeToGo - платформа
Коментари Харесай

Боровец е сред най-добрите непознати ски курорти в Европа

Курортният комплекс Боровец попадна в класацията на HomeToGo - платформа за резервации на ваканционни парцели по целия свят, на най-хубавите ски дестинации в Европа, за които обаче в никакъв случай не сте чували (извън България и региона).

В класацията има четири включени курорта. Боровец заема точно четвъртата позиция. " Говорейки за страни, които може би не свързвате със ски почивка, България предлага изненадващо положителни зимни спортове. Българският планински курорт Боровец датира от 19 век и предлага набор от ски писти на разнообразни равнища. Курортът разполага и с доста хотели, заведения за хранене и страховит нощен живот ", се споделя в описанието на българския курорт.

На първо място е подложен Ливиньо, който се намира в италианските Алпи, близо до границата с Швейцария. Веднага по-късно е Трисил, който се намира в Норвегия. На трето място е испанския ски курорта El Formigal, който е сврян в селце, богато на хотели и заведения за хранене.

Турция пък се оказа най-предпочитана дестинация за българите през октомври, демонстрират данните на Национален статистически институт. Като цяло с 15,8% се е нараснал броят на пътуванията на български жители в чужбина през октомври 2023 година по отношение на същия интервал през миналата година. Общият брой на осъществените визити зад граница от наши сънародници е 694 хиляди Най-предпочитана дестинация за българите се оказва Турция, която те са посетили 183,8 хиляди пъти. Следват Гърция, Сърбия, Румъния, Германия, Северна Македония, Италия, Обединено кралство, Австрия, Испания.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР