Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат

...
Курортен комплекс Пампорово ще посрещне
последния кръг от Българския рали спринт
шампионат
Коментари Харесай

Пампорово посреща последния кръг от Българския рали спринт шампионат

Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2021. След като няколко от кръговете в шампионата бяха отменени поради разнообразни условия, благодарение на напъните на „ Пампорово “ АД, Община Смолян и Община Чепеларе, екипажите участващи в спринтовата дисциплинираност ще имат гарантиран край на сезона.

Първото издание на рали спринт „ Пампорово “ ще се организира на 6 и 7 ноември, и ще предложи четири скоростни етапа с обща дължина от 40,62 състезателни километра. Общата отдалеченост, която ще трябва да покрият състезателите е 145,52 километра.

Трасетата, по които ще се проведе състезанието, са непознати за всички екипажи и подсигуряват трогателен край на сезона в националното рали спринт първенство.

Щабът на надпреварата ще бъде разположен в хотел „ Перелик “ в курортен комплекс Пампорово.

Първото издание на рали спринт „ Пампорово “ ще бъде намерено с церемониален старт в 17:30 ч. в събота (6 ноември), а същинската конкуренция ще стартира на идващия ден със специален етап 1 „ Смолянски езера “ в 9:30 часа.

Награждаването ще се организира пред хотел „ Перелик “ и е планувано за 15:30 часа.

Половин час по-късно, хотел „ Перелик “ ще приеме и церемонията по награждаването на първенците и призьорите в Българския рали шампионат и Българския рали спринт шампионат – формат, който се случва за първи път в модерната история на шампионатите.

*Източник: рали спринт „ Пампорово “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР