Куриозен случай в Разград. Само за една вечер полицаите в

...
Куриозен случай в Разград. Само за една вечер полицаите в
Коментари Харесай

Прибраха двама пияни шофьори, карали една и съща кола

Куриозен случай в Разград. Само за една вечер служителите на реда в района хванаха двама мъже да карат поредно една и съща кола след приложимост на алкохол.

Сценката се разиграла в разстояние на единствено от няколко часа. Леката кола била спряна първо към 22.20 часа нощес в исперихското село Подайва.

Патрулиращите открили, че 47-годишният лидер от силистренското село Секулово е недееспособен и кара след приложимост на алкохол. Пробата му с дрегер отчела резултат. Мъжът бил арестуван в полицията в Исперих, свалени били номерата на автомобила, а на пътувалия с него 39-годишен от същото село, била предоставена грижата по прибирането на колата.

Малко по-късно, към 1.20 часа през нощта, в полицията бил получен сигнал, че автомобил без номера се движи в исперихското село Делчево.

Местен гражданин на селото съумял да спре автомобила и откакто видял, че лидерът е в очевидно нетрезво положение, се обадил в полицията. Пристигналите на място чиновници на реда открили, че това е същият автомобил, спрян по-рано в Подайва, а зад кормилото бил досегашният „ сателит “.

Оказало се, че той карал освен без номера, само че в това време съумял да изпие толкоз, че дрегерът отчел съвсем 2,5 промила. И той е арестуван.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР