Куриозен случай на пациент, откаран в хладилна камера на гробищата

...
Куриозен случай на пациент, откаран в хладилна камера на гробищата
Коментари Харесай

Жив пациент попадна в хладилна камера |

Куриозен случай на пациент, откаран в хладилна камера на гробищата в Сливен, само че по-късно се оказало, че е жив, проверява Спешна помощ в града. 

В момента той е в кома и се намира в реанимацията на регионалната болница. Сигналът е подаден от чиновниците на погребалната организация. Все още не ясно кой е подписал смъртния акт на 72-годишния мъж, заяви БНР.

Според съседи на пострадалия полиция, пожарна и кола за спешна помощ е имало пред блока в деня, когато мъжът е открит мъртъв в дома си съгласно първичната експертиза. " Ние разбрахме, тъй като почукаха на нашата врата. Това се случи през вчерашния ден по обяд “, споделят съседи.

Управителят на погребалната организация, която е трябвало да запази натрупа до завръщането на околните от чужбина, изясни какво са видели неговите чиновници. " Забелязват, че индивидът леко трепва, след това леко отваря устата - незабавно се обаждат. Бърза помощ идва с полиция, само че съответно за случая има смъртен акт ", споделя той с уточнението, че не знае кой го е издал.

“112, обърнете се към 112 да ви кажат кой екип от Бърза помощ е ходил там и е установил гибелта “, сподели индивидът.

Директорът на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ доктор Васислав Петров също сподели, че не знае кой доктор е удостоверил гибелта. " Не мога да ви кажа. Ние ще напишем писмо до РЗИ, в което да представим случая и да се извърши инспекция ".

" Всички индикатори от клиничните проучвания са отвън нормите. В доста тежко положение е индивидът ", разяснява доктор Юлия Бянкова от реанимацията на болничното заведение.

Роднините на възрастния мъж живеят в Съединени американски щати и Англия и се чака да си дойдат в петък в България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР