Куриерската платформа Glovo обяви началото на социална програма, насочена към

...
Куриерската платформа Glovo обяви началото на социална програма, насочена към
Коментари Харесай

Glovo България прави безплатни курсове за безопасност на куриерти си

Куриерската платформа Glovo разгласи началото на обществена стратегия, ориентирана към сътрудниците си, наречена „ Ангажиментът на Glovo “. Програмата съставлява серия от начинания, предопределени да подобрят опита на куриерите, които работят с платформата.

За да даде по-голяма сигурност и отбрана на куриерите, Glovo инициира безвъзмездна подготвителна стратегия по сигурност на пътя. До края на 2022 година в нея ще се включат над 100 куриери, които си сътрудничат с българската версия на приложението, оповестяват от компанията.

С курсовете по сигурност, които са основен детайл от „ Ангажиментът на Glovo “, компанията цели да способства за позитивното развиване на пътната и персонална сигурност.

 Ангажиментът на Glovo, работа, пощальон, доставки

10% от всички куриери на пазарите, на които програмата към този момент е реалност, са минали курсове за първа помощ и пътна сигурност за да се понижат случаите на пътя. Glovo вкарва и SOS бутон за куриерското приложение, предоставяйки на куриерите елементарен за потребление инструмент за повикване на помощ и известяван на управляващите в изключителни обстановки.

За да помогне на куриерите да развият своите умения и да открият нови благоприятни условия, Glovo дава на всички регистрирани снабдители безвъзмезден достъп до цифровата платформа G-learning. Там те ще имат разполагаем повече от 15 онлайн курсове по маркетинг, IT, бизнес мениджмънт, снимка, личностно развиване и други От Glovo считат, че достъпът до необятен набор от познания и благоприятни условия ще помогне на куриерите да развият своя професионален път.

Като част от уговорката си да усили привилегиите на куриерите, компанията инициира и програмата „ Glovo Club “. Чрез нея те ще имат достъп до специфични промоции на артикули и услуги, като: резервации за настаняване, отстъпки за покупка на скутери и колела, и доста други.

От тази седмица Glovo стартира и предизвикването „ Гуру на доставките “, в границите на което всеки пощальон може да получи спомагателен бонус при реализиране на избран брой поръчки за интервал от два месеца. Това е още една опция за потребителите на куриерското приложение да поддържат мотивацията си и да усилят приходите си.

„ С започването на програмата „ Ангажиментът на Glovo “ целим да подобрим опита на всички куриери, които употребяват нашето приложение. Предоставяме по-справедливи и безвредни условия, както и повече преимущества при работа посредством платформата. Това е единствено началото на програмата и нашата задача е да продължим да я развиваме още повече, като непрекъснато прибавяме нови благоприятни условия. Glovo е първата компания в бранша, която стартира сходна стратегия. Целта ни е да влияем позитивно на всички куриери. Чрез основаването на добра процедура желаеме да насърчим и други компании да възприемат сходни стандарти “, разяснява Александър Йорданов, общоприет управител на Glovo България.

Glovo даде начало на програмата „ Ангажиментът на Glovo “ преди една година, като част от задачата си да усъвършенства изискванията за куриерите, които си сътрудничат с платформата. От началото на октомври 2021 година повече от 17 000 куриери в Полша, Мароко, Грузия, Казахстан, Хърватия и Черна гора към този момент се възползват от програмата. Това съставлява съвсем една четвърт (23%) от всички куриери, които си сътрудничат с приложението в международен мащаб. В момента програмата почна в Босна и Херцеговина, Гана, Кения, Киргизстан, Сърбия и България. До края на годината се чака да обхване над 22 000 куриери. До края на 2023 година Glovo възнамерява да вкара програмата на всички свои пазари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР