Купон се задава днес в групата на общинските съветници от

...
Купон се задава днес в групата на общинските съветници от
Коментари Харесай

Астрални близнаци стягат купон в ГЕРБ

Купон се задава през днешния ден в групата на общинските съветници от ГЕРБ.  Радослава Ташкова и Пенчо Малинов са рожденици и ще подсладят разискването на дневния ред на идната сесия, поради което старейшините се събират привечер.

През деня шефката на групата Радослава Ташкова ще почерпи сътрудниците си в пловдивската централа на партията, където работи. Безкрайният празник ще продължи тази вечер в ресторант, само че към този момент в фамилен кръг - със съпруга  Атанас, който ще бърза да се прибере от Народното събрание, с цел да сервира подарък на обичаната си жена, и с двете им дъщери Светла и Ивана. Те ще изненадат Радослава с изтънчено златно украшение. На рождения ден Радослава е поканила още майка си и сестра си.  

Празникът ще продължи и в почивните дни, само че към този момент на СПА във Велинград, където Радослава и Атанас са резервирали апартамент. С тях ще бъдат и дъщерите им, които неразделно ги съпровождат съвсем във всички техни пътувания. 

Пенчо Малинов, който навършва 31 години, ще почерпи съветниците с торта, а по-късно ще вдигне наздравица със фамилията, близки и другари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР