Куп столични академии потвърдиха участие на „Пирин къп“ в Сандански.

...
Куп столични академии потвърдиха участие на „Пирин къп“ в Сандански.
Коментари Харесай

Куп столични школи идват на „Пирин къп“ в Сандански

Куп столични академии потвърдиха присъединяване на „ Пирин къп “ в Сандански. Официално наличие през февруари в курортния град обявиха от ЦСКА-София. Тук ще бъдат децата родени през 2004 и 2008 година. Формацията на Атанас Борносузов минава за най-силната у нас в тази възраст, като завоюва „ Пирин къп “ и през предходната година.

С съвсем всички набори в „ Пирин къп “ идват Витоша 13, Царско село и Локомотив София. А Витоша 13 е и държавен отличник за деца родени през 2006 година. До дни се чака публично да потвърдят присъединяване си и най-малко две обединения на Левски и Славия. С обособени детски обединения в огромния шампионат в Сандански ще се включат и Спорт за всички, ДАФ и ОФК София.

„ Пирин къп 2019 “ ще се организира този път на две елементи, сред 6-и и 17-и февруари. В проявата се чакат тимове от цели 9 страни. За първи път с по два набора идват Черноморец Одеса и Нива Виница от Украйна. Както и ПАОК, Кавала, Пансерайкос, Ягодина,Коперникус Ниш, Беласица Струмица, Еврофутбал Охрид, Работнички, Вардар, Бенатул Тимишоара, Фламортари и доста други…
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР