Куотърбекът на Тампа Бей Том Брейди не даде индикации, че

...
Куотърбекът на Тампа Бей Том Брейди не даде индикации, че
Коментари Харесай

Том Брейди не даде индикации, че ще остане в Тампа Бей

Куотърбекът на Тампа Бей Том Брейди не даде индикации, че ще остане в тима и през идващия сезон.

45-годишният Брейди не бе в изключително положително въодушевление след провалянето на " корсарите " с 14:31 от Далас Каубойс в първия кръг на плейофите. Поражението постави завършек на сезона на Тампа Бей и няма да даде опция на най-успешния състезател в историята на Националната футболна лига (НФЛ) да се бори за рекордния осми шампионски пръстен. Срещу Каубойс Брейди приключи с индикатори от 35 сполучливи паса от 66 опита за общо 351 ярда, два тъчдауна и едно пресечено подаване.

След края на сезона Брейди става свободен сътрудник и се чака той да премине в различен тим. Според медиите в Съединени американски щати отричане на ветерана също не е изключено, само че е малко евентуално.

" Отивам си вкъщи, с цел да се наспя добре. Бях доста фокусиран върху този мач, тъй че ще вземам решение ден за ден ", съобщи той.

" Винаги е мъчно, когато губиш, само че през днешния ден не заслужавахме успеха, а те я желаеха. Във футбола има миг, в който шансът ти носи успеха, само че в множеството случаи тя е за този, който успее да си я заслужи. Тимът на Далас игра добре през целия сезон. Те играха доста мощно през днешния ден, играха като тим, имат доста добра организация, бяха по-добри както в офанзива, по този начин и в отбрана. Ние не направихме задоволително в офанзива, с цел да ги сложим под нужното напрежение ", изясни Брейди на конференцията след мача.

" Всеки човек научава уроци през всяка година от живота си. Винаги искаш да завършваш годината на върха, само че това не е допустимо в спорта. В тази лига има 32 тима, всеки от които е доста боеспособен. Само един от тях обаче може да завоюва купата. Този уикенд бе преминат от осем тима, само че седем от тях няма да се усещат добре в края на сезона. Чувството да си на върха е ужасно ", сподели още Брейди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР