Културата ни прави живи. Това заяви Пийт Яспърт, вицепрезидент на

...
Културата ни прави живи. Това заяви Пийт Яспърт, вицепрезидент на
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Европа Ностра: Има какво да покажете на света

" Културата ни прави живи ". Това съобщи Пийт Яспърт, вицепрезидент на " Европа Ностра ", европейски сътрудник на камапнията " Чудесата на България ", по време на форума " Бранд България. Докосни Чудесата ".

Той цитира декларацията от Барселона, чието мото е " Доброто място за живеене е положително за посещаване ", като уточни, че качеството на живот на хората добринася и за развиване на туризма.
-->
" България има какво да покаже на света ", посочи Яспърт. И уточни, че четири неща са нужни за по-добро бъдеще - обединяване, взаимност, схващане и мир. 

" Понеже се фокусирате върху културата и изкуствата като икони на вашия бранд, ще бъде значимо маркетингът и тактиката ви да бъдат неповторими и устойчиви ", посъветва вицепрезидентът на " Европа Ностра ", която е най-голямото публично придвижване за запазване на европейското културно и естествено завещание. Той сподели още, че е значимо българските управляващи да бъдат обвързани с брандирането на България посредством свързването на марката с културата и историята, стъпвайки върху богатото културно завещание и многочислените царства, които са оставили това завещание в продължение на десетилетия.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР