Култовата общност на критиците TC Candler публикува класацията на 100-те

...
Култовата общност на критиците TC Candler публикува класацията на 100-те
Коментари Харесай

Кой е мъжът с НАЙ-КРАСИВО лице за 2022

Култовата общественост на критиците TC Candler разгласява класацията на 100-те най-красиви лица в развлекателната промишленост, а при мъжете първото място зае прочут английски артист, който най-сетне и напълно справедливо получи тази ласкава купа.

И ето, че пристигна време да разкрием кой е той - Хенри Кавил бе разгласен за мъжа с най-красивото лице в света! И съдейки по реакциите в обществените мрежи, голям брой дами са съгласни единомислещо с това самопризнание: " Най-добрият избор ", " Някой има ли подозрения по отношение на този избор? Разбира се, че не! ", " Най-красивото лице и всичко останало върху него ", " Животът не е съвършен, само че Хенри Кавил е ", са единствено част от мненията.



На второ място се класира известният южнокорейски музикант Hyangjin, на трето - артистът Тимъти Шаламе, а на четвърто - Крис Хемсуърт, който за десета поредна година е част от този извънреден лист. Челната петица се добавя от хонконгския артист и член на групата Mirror Jiang Tu. Други в листата са актьорите Идрис Елба и Джейсън Момоа, както моделът и артист Пайн Такон и членовете на южнокорейската група BTS - Jungkook и V.

Но кой в действителност е 39-годишния красавец Хенри Кавил? Той е най-известен на публиката с функциите си на Супермен и Гералт от Ривия в сериала " Вещерът ", а артистът е и в листата с евентуални претенденти за идващия Джеймс Бонд. Освен това все по-големи са спекулациите, че откакто през октомври предходната година беше оповестено, че той към този момент няма да бъде Супермен, ще премине към вселената на Марвел.



Хенри без подозрение е любимецът на дамите и не за първи път е избиран за най-хубавия от най-хубавите - английският „ Гламър “ го разгласи за " Най-сексапилният жив мъж ", а през 2013 година списание " Empire " го сложи на трето място в листата на 100-те най-сексапилни кино звезди.

Припомняме ви, че Кавил има връзка с телевизионната водеща Натали Вискузо от април 2021 година, а двойката удостовери романса си с сантиментални фотоси в Инстаграм.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР