Култова фолк звезда, направила едни от най-запомнящите се хитове в

...
Култова фолк звезда, направила едни от най-запомнящите се хитове в
Коментари Харесай

Култова фолк певица обяви фалит

Култова фолк звезда, направила едни от най-запомнящите се шлагери в годините, с огромна горест разгласи банкрут.

Пандемията се отрази зле на бизнеса ѝ и тя реши да вземе това тежко решение да разгласи банкрут, написа Шоу Блиц.

Певицата Вероника, която в последните години заряза пеенето и се беше отдала на сладкарски бизнес, реши да затвори паметното си заведение в центъра на Бургас. Тези дни тя пусна публикация, че разпродава цялото съоръжение и интериор.

Постът на изпълнителката на " Сериен измамник " трогна доста нейни клиенти, които на драго сърце се отбивали за нещо вкусно при нея. В обявата си Вероника изяснява, че оборудването се предлага на доста ниска цена и алтернатива за договаряне. Изпълнителката се е отказала от обекта, в който вложи доста старания и обич. Той се намира в центъра на града, само че съгласно осведомени не му е провървяло и поради високите цени.



Вероника има още едно заведение в Бургас. С него нещата обаче са наред, най-малко към този момент. Veronique Restaurant посреща клиенти в хотел " Луксор ", където се обитава. Със заведението за гофрети на Рони не ѝ провървя, тя отвори втория си обект преди близо две години. Очевидно обаче не е имал същият триумф, както на първото ѝ заведение.

От доста време обмисля дали да не отвори обект и в столицата, само че поради краха с последния ѝ опит, по-скоро ще задържи тази своя фантазия още няколко години. най-малко до момента в който коронавирус изчезне и спрат всевъзможни ограничения и наложително затваряне, за каквото се приказва, че ще има и тази есен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР