Куклата Барби отдавна се е превърнала не само в идеал

...
Куклата Барби отдавна се е превърнала не само в идеал
Коментари Харесай

Марго Роби и Райън Гослинг в розово-сладникавия свят на Барби

Куклата Барби от дълго време се е трансформирала освен в блян за милиони дребни момиченца по света, само че и в знак на американската поп просвета. Затова по никакъв начин не е учудващо решението на режисьора Грета Гъруиг да посвети цялостен пълнометражен филм на емблематичната играчка, поставяйки я в основна роля.

Първи особен тийзър на " Барби "

Една кукла е над всички останали

Още през миналата 2022 година година бе оповестено, че продукцията е в развой на подготовка и снимане. Януари бе показан тийзър, който даде първи взор към кино лентата, а в този момент към този момент е налице и формалният филмов откъс. И няма по какъв начин да не побързаме да го прегледаме, поради, че в него ще забележим Марго Роби.

На австралийската актриса е поверена основната роля на Барби. До нея неразделно пък е половинката ѝ Кен, в която се превъплъщава Райън Гослинг. И в случай че се вгледаме в филмовия откъс, нямам по какъв начин да не ни направи усещане сладникавата стилистика - всичко е очебийно розово, крещящо блестящо и цветно. " Захаросани " са даже и безсмислените разговори сред героите.

Но, това е светът на Барби. Да живееш в него значи да бъдеш напълно създание на съвършено място. Освен в случай че нямаш екзистенциална рецесия. Или пък си Кен - както гласи слогана къмфилма.

Интересът към идната продукция е в действителност голям, прецизират от People. Дълго време се говореше за огромните възнаграждения, които получават двамата артисти за присъединяване си. Спрягат се суми от към 12.5 млн. $ за всеки един от тях.

Впоследствие вниманието бе ориентирано към сладките, само че много неуместни костюми, с които те се показваха на снимачната площадка. Марго и Райън трябваше да носят каубойски екипи или пък да се пързалят с ролкови кънки, облечени в ярки флуоресцентни тоалети. Стотици фотоси на двамата в този тип бяха публикувани след това в мрежата, а Гослинг показа какъв брой се е забавлявал от всичко това и най-много от бурната реакцията на инцидентните минувачи.
 Марго Роби, Райън Гослинг, “Барби ”, фотосите от кино лентата, които станаха известни и за какво актрисата се е чувствала унизена
Най-унизителният миг за Марго Роби

Светът на Барби не е чак толкоз розов

А още когато се появи новината за кино лентата, в изявление за английския Vogue Марго Роби приказва за хипотетичните настройки на публиката. " Когато чуят името Барби, пред хората изниква много едностранна визия. Но нещата се трансформират, когато схванат, че режисьор е Грета Геруиг. Нейният метод е в действителност неповторим, тъй че публиката няма по какъв начин да остане разочарована ", добави актрисата.

" Барби " ще бъде по кината от 21 юли, 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР