KuCoin, известна крипто борса, обяви плановете си да усъвършенства своята

...
KuCoin, известна крипто борса, обяви плановете си да усъвършенства своята
Коментари Харесай

Крипто борсата KuCoin въвежда задължителни KYC проверки

KuCoin, известна крипто борса, разгласи проектите си да усъвършенства своята система за опознаване на клиентите (KYC), като вкара наложителни ограничения за инспекция на самоличността.

Подобрението има за цел да обезпечи сходство с световните разпореждания за битка с прането на пари.

Считано от 15 юли 2023 година, всички нови консуматори, които се записват в KuCoin, ще би трябвало да преминат през наложителни KYC процеси. Неизпълнението на процеса на инспекция ще докара до стеснен достъп до гамата от артикули и услуги на KuCoin.

Съществуващите консуматори, които са се записали преди 15 юли 2023 година, също ще би трябвало да завършат KYC процеса , с цел да получат достъп до избрани функционалности на KuCoin. Въпреки че тегленията ще останат незасегнати, тези консуматори няма да могат да подават нови средства.

Въпреки това съществуващите консуматори на KuCoin могат да продължат да употребяват услуги като поръчки за продажба при спот търговия, понижаване на лихвата при фючърсна търговия и понижаване на лихвата при маржин търговия.

Допълнителните услуги, налични за потребителите, които не преминат през KYC, включват противоположни изкупувания в центъра за стейкинг и кредитиране на KuCoin, KuCoin Earn, както и противоположни изкупувания на борсово търгувани фондове.

Джони Лиу, основен изпълнителен шеф на KuCoin изясни, че цялостният KYC развой включва даване на персонална информация като име, идентификационен номер, фотография и прекосяване през развой за лицево различаване. Той акцентира, че KuCoin се придържа към условията за идентификация и инспекция на клиентите на съответните юрисдикции.

KuCoin събира спомагателна информация, обвързвана с бизнеса и рисковия профил на клиента, в сходство с използваните закони и разпореждания. Това включва детайлности за комерсиалната активност, произхода на подадените виртуални средства и други съответстващи данни.

Лиу акцентира, че KYC е главен принцип, поддържан от KuCoin и че инспекцията на самоличността постоянно е била част от техния развой. Той означи още, че KYC политиката на KuCoin има за цел да
да дава отговор на наредбите, характерни за всяка пълномощия, защото не съществува обединен световен правилник за KYC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР