Кучето с радост ще ви посрещне на вратата, ще ви

...
Кучето с радост ще ви посрещне на вратата, ще ви
Коментари Харесай

5 причини защо трябва да имате куче

Кучето с наслада ще ви посрещне на вратата, ще ви „ изслуша “ търпеливо, ще ви даде благополучие и... ще ви пази здрави. Четирикрак домакински любим ще ви одобри абсолютно и ще ви даде откровена обич. Това улеснява оправянето със напрежението и намирането на нови другари.

1. Кучето усъвършенства здравето

Според многочислени изследвания хората, които имат кучета, са по-малко склонни да страдат от:

- хрема

- кашлица 

- болки в гърба

- безсъние 

- страдат от меланхолия в по-малка степен

- посещават доктор и одобряват медикаменти по-рядко.
Защо кучетата имат навика да се взират през прозореца
Има кучета, които вършат това по-често от други. Факт е обаче, че домашният ни любим може да стои часове наред, вторачен в прозореца,...
Прочети повече
Наличието на домакински любим понижава някои фактори за сърдечно-съдови болести и понижава риска от сърдечен удар с до една трета, а също по този начин облекчава последствията от ревматизъм и ставни проблеми. Това значително се дължи на ежедневните разходки с кучето.

2. Кучето оказва помощ да се оправи със напрежението

Доказано е, че контактът с куче успокоява и успокоява, понижава напрежението, намалява кръвното налягане и усъвършенства самочувствието. Това е по този начин, тъй като равнищата на хормона на напрежението падат и се отделят повече ендорфини, които покачват настроението ви. Кучето дава доста топлота и деликатност, предава сила, която дава мощ и разрешава ви да се борите с ежедневните компликации и да се дистанцирате от проблемите.

3. Кучето прави общуването и намирането на нови приятелите по-лесно

Собствениците на домашни любимци са другарски настроени към околната среда и отворени към други хора. Наблюдавано е, че в компанията на нашите домашни любимци променяме тона на гласа си, отпускаме мускулите си, усмихваме се по-често и се усещаме по-спокойни. Всичко това е удобно за основаване на нови другари. Нашите възпитаници са насочна точка за диалозите.
9 забавни обстоятелството за кучетата, които евентуално не сте знаели!
Ако сте умел притежател на куче, евентуално към този момент знаете постоянно срещаните обстоятелства, да вземем за пример, че те живеят един до друг с индивида от хиляди година..
Прочети повече
4. Кучето оказва помощ за поддържане на форма

Разходките с вашия домакински любим и игрите навън ви разрешават да се отървете от ненужните килограми съвсем без изпитание, само че в положителната компания на радостно кученце. Вашият сателит, привикнал на постоянни разходки няма да ви даде покой, в случай че забравите да излезете с него. А постоянните разходки и тичане усъвършенстват работоспособността на тялото, форсират метаболизма и укрепват мускулите на краката и задните елементи. Отслабването с куче е освен по-приятно, само че и по-ефективно, а резултатът продължава по-дълго, защото домашният любим би трябвало да бъде извеждан на открито всекидневно. Тук няма " не желая ".

5. Кучето оказва помощ за развиването на детето

Дете, отгледано с куче, има по-добре развита емпатия, тъй че е по-чувствително към потребностите на други хора и животни и по-лесно схваща техните страсти. Освен това става по-отворено, непринудено и отговорно. То се оправя по-лесно с проблемите, тъй като има поддръжник на своите страдания. Ако детето влезе в контакт с куче през първата година от живота, то също е по-малко податливо на алергия.

Според нас, тези 5 неща са задоволителни, и вие да си вземете един подобен домакински любим - малко и сладко кученце.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР