Кучето е най-добрият приятел на човека. Едва ли има човек,

...
Кучето е най-добрият приятел на човека. Едва ли има човек,
Коментари Харесай

Истински герой: Лабрадор събуди на пожар своите стопани посред нощ и така спаси детето им

Кучето е най-хубавият другар на индивида. Едва ли има човек, който да не е чувал този израз. И е изцяло правилен, тъй като четириногите безусловно са подготвени да умрат за своите стопани. Те ги следват безусловно на всички места, обичат ги безпределно и най-любимото им е, когато си заслужат лакомства и почесване по коремчето. Със своя мокър взор, едно куче е способно да „ размрази и най-леденото човешко сърце “. Ще ви разкажем следващата неповторима история за това по какъв начин куче избавя човешки живот. Подценяваме техните качества, мислим, че не разсъждават и, че не са умни като нас. Но в действителност освен кучетата, само че и животните имат естествен инстинкт, който ги води самоуверено напред и в никакъв случай не ги подвежда.

Такъв е казусът и с любвеобвилния Джейди. Това е сладостен четиригодишен лабрадор. Всеки ден се трансформира в воин, тъй като избавя живота на дребния си притежател – седемгодишния Лука, с който обожава да се гушка. Чудите се по какъв начин Джейди съумява да стори сходно нещо, което е неприсъщо за доста хора? Ще ви разкажем в идващите редове. Начинът, по който кучето го прави, е в действителност впечатляващ. Една нощ Джейди се стряска и стартира да се оглежда и да се чуди какво се случва. Забелязва, че дребният Лука е задремал надълбоко и е в смъртна заплаха. Без момент закъснение, Джейди нахлува стаята на родителите и стартира да ги бута и да лае с цялостно гърло. Оказва се, че Лука страда от диабет и равнището му на захар е прекомерно ниско. За това детето има уред и непрестанно мери показанията, само че кучето работи доста по-бързо от устройството.

А ето и още една вълнуваща история за това по какъв начин полицейско куче избави детенце на две години
Овчарката, която има чин в полицията в град Портланд, разкрила момченцето в шубраци на към 100 метра от вкъщи му.
Детето се измъкнало от къщата без майка му да забележи. Плачът му не се чувал и макар помощта на съседи, не могли да го открият.
Температурата била под нулата, а момченцето било единствено по пелени. Според полицията, в случай че кучето не го беше разкрило, то евентуално е щяло да измръзне от гибел, единствено на метри от вкъщи си.
Въпреки че е било няколко часа в неопределеност, детето не е потърпевшо съществено.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР