Кучетата са известни като най-добрия приятел на човека, но в

...
Кучетата са известни като най-добрия приятел на човека, но в
Коментари Харесай

Иран е на път буквално да забрани домашните кучета и котки

Кучетата са известни като най-хубавия другар на индивида, само че в Иран те са на път да се трансфорат в „ публичен зложелател №1 ”. Иран евентуално ще вкара закон, който криминализира развъждането на домашни любимци и разхождането на кучета. По медийни данни, представени от БГНЕС, хардлайнерите в иранския парламент са внесли новия проектозакон за гласоподаване.

Според законопроекта, разхождането на кучета ще се санкционира с огромна санкция, а съответните органи ще конфискуват колите, пренасящи кучета, за три месеца.
Вкарват онлайн търговците на домашни любимци в указател
Търговците, които продават домашни любимци по интернет, най-често кучета и котки, ще подлежат на регистрация. Това планува нов Закон...

Освен това притежателите на жилища скоро няма да имат право да отдават жилищата си чартърен на притежатели на кучета и котки. В исляма развъждането на куче в дома се счита за " нечисто " и духовенството в Иран заема твърда отрицателна позиция във връзка с всички домашни любимци.

Полицията няколко пъти се пробва да забрани кучетата, само че в последна сметка това по този начин и не се случва. Сега възбраната скоро ще се трансформира в закон.

Наблюдателите обаче считат, че даже и новият закон няма да възпре притежателите на кучета и котки, тъкмо както някои предходни ограничавания.

През последните години притежанието на домашни любимци се усили доста, като от ден на ден млади иранци си вземат кучета и котки като домашни любимци, изключително фамилиите с деца. В сходство с това от няколко години насам се появяват и от ден на ден ветеринарни клиники и магазини за артикули за домашни любимци, изключително в столицата Техеран и другите огромни градове.
Натурални способи за прогонване на бълхите от вкъщи и домашните любимци
Бълхите вкъщи може би са най-досадните вредители, които можете да имате. Те са дребни и тормозят вас, любимците ви и даже могат да пре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР