Кучетата неслучайно са смятани за най-добрите приятели на хората. Те

...
Кучетата неслучайно са смятани за най-добрите приятели на хората. Те
Коментари Харесай

В какво кучетата са по-добри от мъжете

Кучетата неслучайно са считани за най-хубавите другари на хората. Те са предани и ви обичат абсолютно за разлика от доста хора. Разбира се, всеки има потребност от своята половинка в живота, само че в случай че към момента сте сами, ето по какъв начин домашният ви любим може да запълни част от тази празнина:

Кучетата в никакъв случай не предават

Както казахме, любовта на кучетата е безусловна. Те се привързват дотам към своя собственик, че не биха го предали за нищо на света.

Не се интересуват от килограмите ви

Дамите са суетни по природа и държат на външния си тип. Дали обаче сте качили няколко кг през зимата или не, въобще не е значимо за вашия четириног другар. Той ще продължи да ви обича, без значение от всичко. Не споделяме, че не съществуват и доста такива мъже, за което можем единствено да ги поздравим, само че факт е, че някои от тях отдават прекомерно огромно значение на това по какъв начин изглеждате.

Колкото повече закъснявате, толкоз повече кучетата нямат самообладание да ви видят

Точността е значим човешки табиет. По една или друга причина обаче, от време на време се случва да закъснеем, било то поради закъснение в работата, изтърван рейс или просто успиване заран. И до момента в който хората нормално са ядосани, когато дълго са ви чакали, кучетата тръпнат с все по-голямо очакване да ви видят и да ви покажат любовта си.

Обичат да се гушкат

Нека го признаем – не всеки мъж обича да прекарате вечерта, прегръщайки се на дивана, колкото и да ви обича и да държи на вас. Просто такава им е природата. Кучетата, за разлика, обичат да са в компанията на своя собственик, колкото се може, по-често.

Кучетата в никакъв случай не се оплакват от готвенето ви

Това, несъмнено, е в кръга на шегата, само че на никого не му е прелестно да подлагат на критика манджите му, изключително когато сте се постарали. Е, при кучетата няма този проблем. Много от тях избират специфичните за тях гранули, само че има и такива, които хапват на драго сърце от домашната храна, която им дадете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР