Куче от породата канадски вълк е нахапало жестоко 8-годишно дете

...
Куче от породата канадски вълк е нахапало жестоко 8-годишно дете
Коментари Харесай

Куче нахапа жестоко 8-годишно дете в Плевен

Куче от породата канадски вълк е нахапало грубо 8-годишно дете в Плевенското село Биволаре. То се е прибирало от вкъщи на баба си и дядо си, когато кучето на съседите се нахвърля против него. Събаря го на земята и стартира да го хапе, оповестява БТВ. „ Спънах се и то стартира да ме хапе, описа детето. като дребни сме си играли. Но като порасна не ме позна и стартира да ме хапе. Дядо опита да ме избави, само че сърцето му не му даде да продължи “, описа детето.

``
реклама

Дядото си спомня, че в началото не е схванал, че внукът му е в неволя, а си играе с кучето. Рачо Стефанов описа, че към 13:00 часа си работел по колата, когато чул детето да вика: " Дядо, помощ. Махай се куче ". Всичко стана доста бързо. Не можах да му оказа помощ. Кучето избяга. Дето беше в извънредно положение - нахапани ръце, стомах “, показа мъжът. Бабата описа, че кучето стои пуснато в двора. „ То лае по всеки преминаващ. Имало е нахапани и различен път, само че от друго куче на съседите. Нямам нищо срещу кучето, само че да си ги връзват. Казвала съм им, че ме е боязън от кучето, само че не взеха ограничения “, сподели дамата.

„ Стопанката беше доста обезпокоена. Беше в Бърза помощ с детето ни. Носеше документите на кучето, оказа се, че има изтекли ваксини. Въпреки това не може това животно да се разхожда без намордник “, призна бащата на нахапаното момче. Детето се възвръща, само че родителите упорстват стопанката на кучето да понесе отговорност. Жената е коментирала, че твърдо застава зад кучето си и каквото има да каже, ще го каже в съда. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР