Кубрат Пулев ще бъде в ъгъла на Тервел по време

...
Кубрат Пулев ще бъде в ъгъла на Тервел по време
Коментари Харесай

Кобрата: Преди битката най-важно е всичко около Тервел да е наред

Кубрат Пулев ще бъде в ъгъла на Тервел по време на галавечерта в Пловдив на 14 декември против коравия американец Дешон Уебстър. Кобрата изясни своята рола в щаба на по-малкия си брат преди дълго чаканата негова борба за интернационалната купа на Световната боксова асоциация.

" Надявам се и брат ми да направи такава огромна победа. Неслучайно избрахме Пловдив, тъй като сме на половина пловдивчани, защото татко ни е оттова. Там са ни корените и по тази причина избрахме този град. Радвам се, че в България отново се реализира такава церемония и този път брат ми ще играе и ще опита да зарадва почитателите в Пловдив. Там са доста боксови хора, " Странджа " се организираше там, хората там имат най-вече отношение в бокса. Ще има доста интернационалните участия, моят някогашен съперник е тук - Богдан Дину ", сподели Кобрата.

" Не ми пречи организацията, тъй като към този момент имам опит, а и огромен екип. На някого може да му лишава повече старания, само че на мен персонално - не. Трябва да се постараем да защитим семейството Пулев и да създадем едно хубаво боксово шоу, в което Тервел да победи.Вживявам се в ролята на треньор, тъй като знам какво е, само че когато се качи на кръга, той се оправя. Преди мача е извънредно значимо всичко към него да е наред и да мисли единствено за дуела. Най-важното е екипът към боксьора да го поддържа. От персонален опит знам, че в случай че някой не може да направи нещо, е доста изнервящо тъкмо преди борбата. Малките елементи би трябвало да са наред, той би трябвало да е спокоен и съсредоточен. Трябва да е в съвършена форма, да е отпочинал и да се показа добре.

До няколко месеца ще има мач за купата, няма малки врати за изплъзване. Ще вземам участие в мач за международната купа, моментът пристигна ", изясни Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР