Кубрат Пулев използва пълноценно времето до следващата си изява на

...
Кубрат Пулев използва пълноценно времето до следващата си изява на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев стана магистър по политика и бизнес

Кубрат Пулев употребява пълноценно времето до идната си изява на професионалния кръг. Двукратният кандидат за международната купа в тежка категория приключи сполучливо магистърската компетентност " Политика и бизнес " в УНСС. Той отбрани магистърската си теза " Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в Европейски Съюз ", като теоретичен началник му беше доцент доктор Елена Симеонова - заместник-декан по образователната работа във факултета " Международна стопанска система и политика " и в.и.д. началник катедра " Политология ".
Прочетете още
Доц. Симеонова показа, че тази година от програмата са се явили шестима студенти за отбрана през юни. " Повечето отсрочват за есента, тъй като по този начин имат повече време да си създадат разработките. Групата, в която беше Кубрат Пулев, беше доста мощна. Мога да кажа, че наличието му действаше мотивиращо на всички. Може би множеството от тях чакаха той да се появи и след това да изчезне. Но до момента в който бяхме присъствено, той идваше безусловно всеки ден от понеделник до петък ", описа усещанията си тя.

Доц. Симеонова добави, че е впечатлена от метода му на показване. По време на отбраната Пулев дал отговор на всички сложени му въпроси, в това число и на тези, заложени от негови сътрудници, участвали в залата. По думите й Пулев бил доста изпълнителен и съзнателен студент. Когато отпътувал за Съединени американски щати през май, с цел да се бие с американеца Джери Форест, изпращал отдалечено разработките за обособените дисциплини. Кобрата и останалите дипломанти от магистърската компетентност " Политика и бизнес " в УНСС ще си получат дипломите в края на образователната година. Пулев още занапред е предизвестил, че най-вероятно отново ще му се наложи да пътува до Америка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР