Кубрат Пулев излиза на ринга в края на февруари или

...
Кубрат Пулев излиза на ринга в края на февруари или
Коментари Харесай

Стана ясно кога Кобрата ще излезе отново за следващата си битка!

Кубрат Пулев излиза на кръга в края на февруари или началото на март, само че противникът и местоположението към момента не са известни, оповестява btvsport.bg. Същевременно брат му Тервел не разкри проектите си за идващ мач. Двамата дадоха изявленията за bTV по време на републиканското състезание по бокс за чиновници на Министерство на вътрешните работи, на което бяха домакини.

" Нов мач чакам да направя в края на февруари или началото на март. Една победа и, въпреки всичко съм в десетката, още веднъж може да нападам международната купа. ", съобщи Кобрата.

Последният мач на Кубрат на кръга беше борбата за интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация (WBA) на 10 юли. Тогава той се показа на високо равнище, само че отстъпи на Дерек Чисора с разединено съдийско решение (1:2) в гладиаторски дуел в лондонската " О2 Арена ", траял цялостните 12 рунда.

Това бе мач №32 за Кобрата на професионалния кръг, като той има 29 победи и 3 загуби. Чисора е в звездната компания на Владимир Кличко и Антъни Джошуа, които записаха триумфи против Кубрат в разногласия за международната купа - надлежно през 2014 и 2019 година

" В бокса се действа да се завърнеш победоносно. Не е наложително да е против боксьор от международна големина. Може с някой не толкоз прочут, само че зависи. Ако получа отново предложение да е против постоянен боксьор, нямам проблем. ", разяснява Тервел.

Бронзовият медалист от Олимпийски игри в Лондон през 2012 година за последно бе на кръга в средата на май, когато позволи първо проваляне в професионалната си кариера. По-малкият от братята Пулеви загуби от руснака Сергей Ковальов в 10-рундова борба в Лос Анджелис. Дотогава той бе безукорен - 16 триумфа в 16 мача.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР