Кубрат Пулев е водил преговори за мач с Антъни Джошуа

...
Кубрат Пулев е водил преговори за мач с Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата: Еди Хърн превърна тежката категория в частно предприятие

Кубрат Пулев е водил договаряния за мач с Антъни Джошуа за ноември тази година, само че всичко е пропаднало след сензационната загуба на международния първенец в тежка категория от Анди Руис през юни. Това призна боксовият сътрудник Ивайло Гоцев от Epic Sports пред “Дейли Експрес”. Той упрекна промоутъра на британеца, че е трансформирал дивизията в лично частно дружество и не се преценява с разпоредбите.

" Еди Хърн се разпорежда със международната купа на IBF като че ли тя е негово частно дружество. Простичкият факт е, че Пулев завоюва елиминационния мач за статута на наложителен кандидат още преди три години и той е идващият в листата на IBF”, съобщи Гоцев.

Както е известно, Кубрат Пулев трябваше да се бие с Антъни Джошуа през 2017 година, само че се отдръпна от дуела поради травма.

“IBF е организацията, която основава казус, като не следва писаните си правила. Евентуалният реванш сред Руис и Джошуа не въздейства по никакъв метод на задължението на мексиканеца да отбрани купата си против първия по ранкинг кандидат за нея.

Задължителните отбрани имат по-голяма тежест от рекламните права на промоутъра. Просто IBF не трябва да подценява личните си правила, касаещи наложителните отбрани, свързани с предходни мачове”, безапелационен е Гоцев.

Антъни Джошуа загуби от Анди Руис-младши през юни.

" Вече минаха два месеца, откогато балонът “Джошуа” се спука, а към момента няма доказана публична договорка за реванш от екипа на Руис. Само някаква лакърдия от Еди Хърн. Той преговаряше с нас за мач през ноември на стадион “Уембли”, само че Анди Руис провали тези проекти.

Анди е новото лице на бокса в тежка категория и ние почитаме неговите бойни качества. Пулев против Руис ще бъде страхотна битка”, приключи Ивайло Гоцев.неговите качества на войник. Точно по тази причина считам, че пердах сред него и Кубрат Пулев би бил едно незабравимо преживяване за почитателите ", съобщи Гоцев пред " Дейли Експрес ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР