Кубрат Пулев даде специално интервю за радио NBS Sports, в

...
Кубрат Пулев даде специално интервю за радио NBS Sports, в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Преди Кличко държеше титлите, сега е по-интересно

Кубрат Пулев даде особено изявление за радио NBS Sports, в което показа, че съгласно него тежката категория е забавна поради съществуването на няколко мощни боксьори. Българинът, който се готви за мача си с румънеца Богдан Дину в Съединени американски щати след няколко дни, приказва още за своята подготовка, както и за възможна среща на кръга с сегашния №1 Антъни Джошуа.

" Сега е доста по-интересно, тъй като има прекалено много положителни боксьори в тежката категория. Не като преди, когато (Владимир) Кличко държеше всички трофеи. Мисля, че на Антъни ще бъде елементарно да победи Милър. Лесна работа за него. Аз съм номер едно в IBF и имам обезпечен дуели с Антъни . Трябва да се боксираме. Може би тази, може би идната година "
В лагера на Кобрата (ВИДЕО) Ще победя Антъни Джошуа, безапелационен е Кубрат Пулев
" В момента съм мощен, по-бърз, по-техничен и по-умен от него. Мисля, че е значимо на толкоз високо равнище. Мисля, че с цел да победя Антъни се нуждая от добра подготовка - качествени тренировки и мощни спаринг сътрудници "

" Виждам, че позволява неточности. Всеки прави такива - някои повече, други - по-малко. Виждам ги и ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-хубавия. Антъни е мощен, само че не е Железния човек. Защо да не го нокаутирам? "

Пулев разяснява и реванш сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър: " Не считам, че ще има подобен, тъй като и за двете страни би било прекомерно рисковано. Никой от тях не желае да загуби "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР