Кубрат Пулев (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) ще

...
Кубрат Пулев (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) ще
Коментари Харесай

Мач ще има! Пулев вече се готви за Джошуа

Кубрат Пулев (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) ще се качи на кръга за втория си опит да стане международен първенец на дата, която не е одобрил. Но на дата, утвърдена и доказана от промоутърската организация, която го съставлява и сякаш работи в интерес на неговите ползи - " Зауерланд ".

На 28 октовмри Кобрата - притежател на интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория, ще се изправи против сегашния владетел на планетата и апетитен за правоприемник на иконата Мохамед Али - Антъни Джошуа (19 мача, 19 победи, 19 с нокаут) Мястото е ясно - Кардиф.

Това значи, че родната горделивост на професионалния кръг разполага с по-малко от два месеца за подготовка за най-отговорния мач в кариерата си. Пулев към този момент е в Берлин, където тренира под управлението на именития експерт Ули Вегнер, на който се пада извънредно тежка задача - по най-бързия метод да избистри най-точната тактичност за форсираната от " Зауерланд " среща с непобедимия Джошуа.

За повторно в 9-годишната си професионална кариера Кубрат Пулев добива правото на формален кандидат за международната купа. Първият бе през ноември 2014-та в Хамбург, когато той срещна тогавашния хегемон в тежка категория Владимир Кличко. Загубата от украинеца е единствената до момента във визитката на Кобрата в 26-те му професионални дуела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР