Крупна кражба на електроенергия е в животновъдна ферма в добричкото

...
Крупна кражба на електроенергия е в животновъдна ферма в добричкото
Коментари Харесай

Разкриха кражба на електроенергия за близо 40 хиляди лева в Добричко

Крупна кражба на електрическа енергия е в животновъдна плантация в добричкото село Котленци е била разкрита от екип на " ЕРП Север ", оповестиха от Енерго-Про.
Софтуерно е бил манипулиран електромерът на фермата, вследствие на което силата се е натрупала в невизуален указател на устройството. По този метод непозволено е нужен ток за над 160 000 KWh, а енергийният оператор регистрира загуби за над 38 хиляди лева Експерти съпоставят неотчетената, само че потребена от фермата сила с месечното ползване на над 640 семейства. Резултатите от инспекцията са доказани от Българския институт по метрология.
От Енерго-Про показват терзанието си от зачестилите случаи на противозаконното прилагане на електрическа сила. Според мениджмънта на сдружението една от главните аргументи за това е, че ограниченията, регламентирани в нормативната уредба, нямат дисциплиниращ и възпиращ резултат. Обикновено ток се краде посредством софтуерно и хардуерно влияние на електромерите. Значително е повишен делът на високотехнологичните операции, регистрират от оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР