Крумовград посреща Етър в откриващ мач от 14-я кръг в

...
Крумовград посреща Етър в откриващ мач от 14-я кръг в
Коментари Харесай

Крумовград и Етър откриват кръга в efbet Лига

Крумовград посреща Етър в откриващ мач от 14-я кръг в efbet Лига. Срещата започва в 16:45 и ще се предава директно по DIEMA SPORT . На Gong.bg още веднъж ще проследим завладяващите моменти от срещата.

Крумовград се показва извънредно добре в първия си сезон в елита със извоювани 17 точки и заемайки 8-мо място в класирането. Техните победи над Лудогорец и ЦСКА 1948, както и равенството с Левски, са впечатляващи и свидетелстват за качеството на тима. Неманя Милянович сподели, че е експерт, който не е за подценяване и в този момент има страховит късмет да добави още три точки към актива на своя отбор.

От друга страна, Етър Велико Търново изпитва компликации, заемайки последното място в класирането с едва 4 точки. Само една победа през сезона пристигнала против Локомотив София не е задоволителна за възстановяване на ситуацията им.

Смяната на треньора също е индикация за неустойчивост. Емануел Луканов беше сменен от Светосалв Петров, който дебютира с тъждество против Хебър (2:2).

Мачът сред тези два тима обаче може да ни потвърди, че във футбола постоянно може да има изненади. Крумовград ще се стреми да продължи своята сполучлива серия, до момента в който Етър би трябвало да се бори за всяка допустима точка, с цел да избегне изпадането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР