Кризата с цените и реакцията на закъсня. трябваше да направи

...
Кризата с цените и реакцията на закъсня. трябваше да направи
Коментари Харесай

Рамадан Аталай атакува служебния кабинет за цената на тока и се подигра на социалистите: Не знаеха как да реагират! Ако питате БСП, те ще си наложат мораторуим и върху избора за нов председател

Кризата с цените и реакцията на закъсня. трябваше да направи всичко допустимо да внесе в Народното събрание тези закони, посредством които да се повлияе на ценовия растеж. не знаеше какво да направи и по какъв начин да реагира. Това тежко умозаключение за бездействието на на Румен Радев и Стефан Янев с цените на електрическата сила, направи по Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.
свързани новини78441на 18.08.2021
" Неконструктивната съпротива знаеше по какъв начин да подведе болшинството. Виждате, че ние от Движение за права и свободи от първия ден до момента сме толкоз доброжелателни и с позитивно отношение, с цел да могат новите ръководещи да намерят комфорт ", похвали се Аталай.

" Трябва ли да се реши въпросът с цените на електрическата енергия? Трябва. Трябваше ли мораторуим? Не трябваше “, отсече още националният представител.

“За мораторуимът е най-важното. Ако ги питате тях, те ще си наложат мораторуим и върху избора за нов ръководител “, нападна той една от ръководещите партии - Българска социалистическа партия.

“Има КЕВР, трябваше да се седне, да се видят техните предварителни планове, да се включи повече от АЕЦ-а в микса “, уточни той какви са били съгласно Движение за права и свободи верните стъпки.

Той още веднъж предизвести, че в случай че наложеният мораториум не бъде анулиран, това неизбежно щяло да докара до банкрути на ЕРП-та, търговци и на ЕСО.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР