Критикът на ваксините срещу КОВИД-19 Робърт Кенеди-младши, представител на прочутата

...
Критикът на ваксините срещу КОВИД-19 Робърт Кенеди-младши, представител на прочутата
Коментари Харесай

Критикът на ваксините срещу КОВИД-19 Робърт Кенеди-младши иска да е кандидатът за президент на демократите

Критикът на имунизациите против КОВИД-19 Робърт Кенеди-младши, представител на фамозната американска политическа династия, разгласи нощес, че желае да се съревновава с сегашния президент Джо Байдън за номинацията на Демократическата партия за президентските избори през 2024 година, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Шейсет и девет годишният Кенеди има дребни шансове за триумф, само че неговата акция може да послужи като платформа за пробутване на изказвания, че детските имунизации против КОВИД-19 крият опасности за здравето - доктрина, която е опровергана от голям брой научни проучвания.

На протест в Бостън Кенеди не загатна имунизациите или въпроса за тяхната успеваемост. Той сподели, че ще направи собствен приоритет проучването на хронични болести, в случай че бъде определен за президент.

" Това унищожава междинната класа в страната. Трябва да засилим изследванията в тази тенденция ", сподели той.

Кенеди беше блокиран от ЮТюб и Инстаграм за разпространение на дезинформация за имунизациите против КОВИД-19.

Той е племенник на някогашния президент Джон Кенеди, който беше погубен през 1963 година, и наследник на някогашния американски сенатор Робърт Кенеди, който също беше погубен по време на предизборната си акция през 1968 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР