Критикът на ваксините срещу COVID-19 Робърт Кенеди-младши, представител на прочутата

...
Критикът на ваксините срещу COVID-19 Робърт Кенеди-младши, представител на прочутата
Коментари Харесай

Робърт Кенеди-младши обяви кандидатурата си за изборите в САЩ

Критикът на имунизациите против COVID-19 Робърт Кенеди-младши, представител на фамозната американска политическа династия, разгласи нощес, че желае да се съревновава с сегашния президент Джо Байдън за номинацията на Демократическата партия за президентските избори през 2024 година, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

Шейсет и девет годишният Кенеди има дребни шансове за триумф, само че неговата акция може да послужи като платформа за пробутване на изказвания, че детските имунизации против COVID-19 крият опасности за здравето - доктрина, която е опровергана от голям брой научни проучвания.

На протест в Бостън Кенеди не загатна имунизациите или въпроса за тяхната успеваемост. Той сподели, че ще направи собствен приоритет проучването на хронични болести, в случай че бъде определен за президент.

" Това унищожава междинната класа в страната. Трябва да засилим изследванията в тази тенденция ", сподели той.

Кенеди беше блокиран от " ЮТюб " и " Инстаграм " за разпространение на дезинформация за имунизациите против COVID-19.

Той е племенник на някогашния президент Джон Кенеди, който беше погубен през 1963 година, и наследник на някогашния американски сенатор Робърт Кенеди, който също беше погубен по време на предизборната си акция през 1968 година.

По време на пандемията от COVID-19 Кенеди подлага на критика условията за обществена отдалеченост и наложителните ваксини. На протест през януари 2022 година във Вашингтон той загатна, че американците са имали по-малко свободи по време на пандемията, в сравнение с евреите, живеещи в нацистка Германия. По-късно се извини за думите си.

80-годишният Байдън, че ще се кандидатира за преизбиране и ще направи публично известие " относително скоро ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР