Критичната маса на тъпотия стигна опасна точка, от която може

...
Критичната маса на тъпотия стигна опасна точка, от която може
Коментари Харесай

Не съм гинеколог, мà мога да погледна…

Критичната маса на тъпота стигна рискова точка, от която може би към този момент е късно да се върнем. Народ, който към този момент е погребал здравия разум…

… не би трябвало да бъде цел на опити на медийната среда и облъчван с още и още пагубни решения и въздействия.

Също по този начин сходни „ носители “ на „ хрумвания “ (като отец Евгений Янакиев, „ победил “ системата и принудително предиздвикал обществото, децата, родителите им, всички… да одобряват неимунизираните негови деца) да ни ги демонстрират в ефир, в най-гледаното време, ми се коства оттатък положителния усет, да не кажа, че е рисково. Всъщност го споделям: ОПАСНО Е!

Много ми е елементарно да си показва механизма на работа на мозъка на продуцентите: доста е съвременно измежду бегемамите да са антиваксъри, абе изобщо масата от антиваксъри се усилва, съвременно е да търсиш проблеми, където ги няма, тъй като ти оказва помощ да не виждаш същинските такива, като да вземем за пример, че си интелигентен колкото топка за боулинг и житейските ти решения са те довели до положението на картоф с работа и семейство, доста е съвременно, като цяло – да се търси под вола теле и конспирации, да „ разобличаваме “ всякакви неща, като да вземем за пример – че дишането в действителност е нездравословно за нас, само че тия, дето продават капки за нос, са измислили скрит план, та… дайте да го поканиме тоя поп, дето е спечелил с антиваксър концепциите си, че да залепиме цялата тая биомаса пред тв приемниците.

Интересно е, а? Че е и поп индивидът, освен това, с девет деца – ударихме джакпот – поп (православно-патрЕотично ни е), има 9 (повтарям: девет) деца – прави си работата, като българин – множи племето и рода Аспарухов, Крумов (иде ни да станеме и да запееме химна, а!), като похлупак – антиваксър, разгромил системата. Направоооо… не знам – в случай че не беше предаване, а масаж… щеше да е с хепи енд!

Вместо да се опълчиш на масовизиращата се опасност… я прегръщаш и използваш, защото… ами тъй като е масовизираща. Модерно е, с други думи. Носи кинти. Имаш задължението да го извадиш тоя бълбукащ към този момент под блатото народец, да го извадиш от дупката на тъпотата и безпросветността, а не с двуличие да си честитиш Деня на будителите и след това да поканиш лицето на безпросветността и да го плеснеш – да плаши баби и мами, вярващи на врачки, баячки, попове, хвърлящи карти и фасул, чакащи публикация, започваща с думите „ апокалипсис “, „ новата Ванга “, „ гледачката предсказа “ да им каже какво да вършат с живота си. И защо? За публика. Ама другояче – будители модерни.

И не ми обяснявай за поповете, църквата, каква роля са изиграли за Просвещението и така нататък Да те светна – не е 19-и век, 21-ви е. Каквото са имали да правят за просвещението, са го свършили, през днешния ден не са нищо повече от спънка за напредъка, тъй като те избраха да останат на едно място, а светът – този същият свят, основан от Господ, който настояват, че обичат с цялото си сърце, се движи напред, не стои на едно място… лекарите и имунизациите са част от дадения ни свят – кой ни го е дал – ваша воля за интерпретация.

21 век е, да.

Не носиш цървули (поне външно, за душевните… не знам), не си под турско и имаш учебно заведение, университет, интернет, цялото познание на света ти е в ръцете. Move the fuck on!



Мотивът на попа е просто сърцераздирателно безразсъден: „ След ваксина от морбили седмото ми дете изпадна в необичайно положение, подвигна висока температура. Изпадна в някакъв потрес и смут. Казахме си - дотук бяхме са имунизациите. На осмото и деветото дете не сме слагали ваксини[…]

Той сподели, че знае за случай, при който след слагане на ваксина дете развило морбили, а при различен случай дете се разболяло от левкемия и умряло след имунизация “.

След имунизацията, а? След имунизацията, в случай че го беше блъснала кола, отново ли имунизацията щеше да ти е отговорна? Други нездравословни въздействия дали не е имало? Знаем ли каква е картинката в тази ситуация или не?

Защото „ след имунизацията “ детето може да е преболедувало от кой знае какво.

Плюс това всяка кисела лелка и всезнаеща старица в тая страна ЗНАЕ за случаи на „ там едно дете пипна едно друго дете, дето един път пипало инжекция за ваксини, и се разболяло и в този момент е урунгел и върви на една страна “, всички ЗНАЯТ истории, чели са от „ ония “ уеб сайтове, дето ви облъчват с кемтрейлс, баячки, апокалипсис и международен скрит план. На това вярвате, само че на учените и лекарите – не!

„ Ваксините имат 85% успеваемост. Ако в един клас половината не са имунизирани, шансът ПО-ВИСОК ПРОЦЕНТ ДЕЦА ДА съдебна експертиза РАЗБОЛЕЯТ НАРАСТВА, добави доцент Мангъров “.

Нèма ти да им кажеш бе, алооуу, къв си ти бе, борд! Те са чули от една жена, дето е чела в интернеда, че написа, че имунизациите са от сатаната дадени, с цел да ни създадат извънземни бе, неграмотник!

„ […]шансът по-висок % деца да се разболеят нараства… “

И всичко това… при нацията, която се топи НАЙ-БЪРЗО В СВЕТА. Не знам… може би природата си знае какво да прави и се чисти от тоя мат‘риал…

„ Началникът на Детската инфекциозна клиника в София доцент Атанас Мангъров сподели, че в Наказателния кодекс има член, съгласно който родители, които заплашват здравето на притежателите си деца, могат да получат до три години затвор[…]По думите му решението на съда е рисково, защото след него отводът от имунизация може да стане всеобща процедура “.

Върнахме заболявания, за които трябваше да забравим в идващите 5 години. Все повече хора имат вяра, че Замята е плоска, имат вяра на врачки повече в сравнение с лекари, одобряват поповете като житейски пътеводители – все едно живеят във Възрожденски разказ, а не в действителността, търсят забавление и очакване, и пътеводна светлина, и препоръки на едно и също място, което нормално е уебсайт или предаване, направено от такива като тях, за такива като тях; и си мислят, че кашата в главата им е мозък. Критичната маса тъпота стигна плашеща точка. Търсят модели за подражателство и на какво се стопират? Как чалгарките и плеймейтките медитират, къде си чистят чакрите и си отварят третото око и по какъв начин се доближава нематериалност като на тая или оная скубла. В страната, в която попове споделят дали да си ваксинирате децата, врачките ви поучават за работата и фамилията, артисти и музиканти стават политици… изобщо ситуацията е: „ Не съм гинеколог, мà мога да погледна “. Специалисти…

Ама кемтрейлса ти е виновен; и НАТО, и Брюксел, и международния скрит план, в случай че не бяха американците, Сорос и международният скрит план – тоя свят щяхме да го управляваме… И сме най-здрави, щото закусваме с ракия и сланина, нищо, че мрем на по 40 година от инфаркт – това е щото… абе международния скрит план, не ни се кефят тия бунаци, щото сме толко убави, и желаят да ни затрият. От завист бе! Завист!

Мечти и начин на живот: търкай талончета, кълчи кълки, бело на Слънчака, врачки, баячки, кръсти се, но плюе и през рамо – за сèки случай, отново търка талончета, православен – за вярата е подготвен и мене на война да ме прати, себе си – надали, прекомерно е ВИП за таа работа, правата религия му е най-важна, тъкмо дружно с магиите и ритуалите на баячките, а след правата религия пък най-обича и милее за фамилните полезности и жена си, след това най-обича балдъзата, съседката, колежката, онаа от фитнеса и сервитьорката. За детето си всичко дава и от обич го бие. И от морбили ще го умори единствено и единствено да не го даде на кривата вяра…

Попове крещят против човешките права, след това се оплакват в Комисията по дискриминация, че им нарушавали правата, тъй като не желали децата им да разболяват другите деца. И, с цел да е още по-интересно, ги каниме тия попове в праймтайма на националните малките екрани, с цел да ни дават ум по какъв начин да живеем и какво да вършим с децата.

Не ни трябват врагове и война, сами я вършим тая работа. Систематично освен това. С отдаденост.

Може би някой се пита: И какъв, по дяволите, е тоя съд, отсъдил в интерес на средновековието? Ей подобен – административен. В Сливен.

Ама чакай – за какво да стопираме до тук? Я най-добре доведете нещата до край – забранете на дамите да се занимават с просвета, като за начало, а в случай че хванете някоя от тия парцаливи вещици, я изгорете на клада незабавно. Също по този начин да се изземат всички глобуси от учебните заведения, а учителите по география да се инструктират да оставят децата сами да си решат в какво да имат вяра – Земята плоска ли е или кръгла, а не да им „ натрапват “ науката…

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР