Критерии за истинността на този запис е неговата невъобразимост. Никой

...
Критерии за истинността на този запис е неговата невъобразимост. Никой
Коментари Харесай

Адв. Екимджиев: В ГЕРБ тренират. Мислех, че само Даниел Кирилов може да изработи такъв поглед към Борисов, но и Караянчева го е усвоила

Критерии за истинността на този запис е неговата невъобразимост. Никой здрав мозък не може да измисли такива думи да излязат от устата на премиера и то ориентирани към ръководителя на Народното събрание, към една дама, която след това да погали по главата, а тя да го гледа с подобен малоумен взор. До през вчерашния ден си мислих, че единствено Даниел Кирилов може да създаде подобен взор, само че видях, че и Караянчева го е усвоила. Явно в ГЕРБ го упражняват това.
Това съобщи пред бТВ адв. Михаил Екимдживе в коментар за вихрещите се кавги със записи и фотоси в страната.

Той дефинира последния излязъл запис като " гнусно продължение на сапунения сериал ", който е почнал с неправмерното разпространяване от прокуратурата на запис с гласа на президента Румен Радев.

" С това те дадоха извънредно неприятен образец. Видяхме какво се случи със записите на Бойко Борисов по-късно. Видяхме по какъв начин потупа по главата като домакински любим председателката на Народното събрание. Изпитвам гадност от тези сюжети. "

Според адв. Екимджиев в публикуваните през вчерашния ден чатове от прокуратурата, в които се твърди, че взе участие консултант на Радев им доста малко са данните за търговия с въздействие. " Разбрах, че има някакъв упрек в този невъздържан прокурор, който твърдеше, че поради това решение на съда либийският танкер " БАДР " е разрешено да напусне българските териториални води, само че има уволнен ЧСИ за това, че е опитал да го спре.

" От откъслечни данни за разменени електронни известия не може да се твърди каквото и да било, без да е явен подтекстът на диалога. Само прокуратурата с нормален самоувереност споделя кой е отговорен и за какви закононарушения е направил. ", сподели още юристът.

Той бе безапелационен, че преди всичко би трябвало да се ревизира наличието на записа, както и данните, които изнася Васил Божков. По думите му огромни разкрития за корпуция в страните са постигани точно с информация от вътрешни хора, какъвто в тази ситуация е Божков.

" Тук всички обявиха, че няма да проверяват, тъй като Божков имал 18 обвинявания. Той може да има и 180 или 18 000 обвинявания, само че това какъв брой ще са обвиняванията зависи единствено от прокуратурата. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР