Кристофър Нолан е явление в съвременната – той е режисьор,

...
Кристофър Нолан е явление в съвременната – той е режисьор,
Коментари Харесай

5 умопомрачителни трилъра на Кристофър Нолан

Кристофър Нолан е събитие в актуалната – той е режисьор, сценарист и продуцент, притежател на премията " Хюго ", която се връчва на най-хубавите творби в жанровете научна фантастика и фентъзи, Британска премия за без значение кино и пет награди " Сатурн ". Номиниран е за две награди " Бодил " и три пъти за премиите БАФТА, " Златен глобус " и " Оскар ".

Филмографията му включва разтърсващи ленти с истински сюжети, които мъчно се не помнят и даже от време на време изискват повече от едно гледане, с цел да се изпита оптималната приятност от кинематографичното преживяване. Вижте 5 от най-хубавите му кино лентата:
 Местят 29 юли 2022 | Произведенията на Иван Вазов „ Левски “ от „ Епопея на забравените “ и „ Под игото “ да се реалокират за проучване...
Мементо (2000)

Големият пробив на Нолан идва с този филм. Сценарият е напълно негов и е основан на описа Memento Mori на неговия брат – Джонатан Нолан. Главният воин (изигран от Гай Пиърс) пробва да открие килъра на брачната половинка си, въпреки че е некадърен да складира мемоари в съзнанието си. В опит да възвърне последните моменти с обичаната си, той построява живота си отначало благодарение на бележки, чертежи, татуировки и схеми, които да му служат вместо памет.



Вижте още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР