Кристиян Малинов отново беше титуляр за Льовен, а отборът му

...
Кристиян Малинов отново беше титуляр за Льовен, а отборът му
Коментари Харесай

Малинов с нов силен мач в Белгия

Кристиян Малинов още веднъж беше титуляр за Льовен, а тимът му направи нулево тъждество при гостуването си на Мехелен в среща от 9-ия кръг на белгийското състезание. Бившият халф на ЦСКА - София, който не попадна измежду избраниците на Младен Кръстаич за идните мачове на националния тим, се показа на високо равнище, само че отборът му не съумя да стигне до трите точки, макар че цяло второ полувреме беше с човек повече.

В средата на първата част съдията анулира по един гол и за двата отбора поради засади. В 44-ата минута Алесио Да Круз от Мехелен получи пряк червен картон, само че и в понижен състав домакините имаха своите шансове да сграбчен успеха. Льовен не загуби за пети следващ път и се намира на влиятелното 4-то място в класирането на Юпилер лигата.

Успех реализира и Вестерло на Едисон Йорданов. Българският национал обаче не игра при успеха с 3:2 като посетител на Шарлероа. В воин се трансформира Киън Васен, който означи решаващия гол в 89-ата минута. Преди това домакините наваксаха пасив от две попадения, само че не можаха да избегнат загубата и се намират на 9-о място с 12 точки, колкото има и Вестерло.

Без Димитър Велковски Серкъл Брюж направи 2:2 вкъщи с Остенде. Тимът на българина поведе с 2:0 до почивката, само че изпусна трите точки и остана в зоната на изпадащите с 6 точки. На дъното е Зюлте Варегем с 5 пункта, откакто нощес загуби с 0:3 от Сент Трюйден. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР