Кристина Сидорова обмисля съдебен иск срещу Корнелия НиноваОбластните управители на

...
Кристина Сидорова обмисля съдебен иск срещу Корнелия НиноваОбластните управители на
Коментари Харесай

Областните управители на Сливен и Габрово: Корнелия убива БСП, твърденията ѝ са клеветнически


Кристина Сидорова обмисля правосъден иск против Корнелия Нинова

Областните шефове на Сливен и Габрово с реакция след думите на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във вторник. Тя обществено упрекна регионалните шефове на Габрово и Сливен, че на изборите са работили за „ Левицата “.

Областният шеф на Габрово Кристина Сидорова съобщи желанието си да търси правосъдна отговорност от водача на Българска социалистическа партия. А сътрудника ѝ от Сливен излезе с отворено писмо със заглавие – „ Не аз, а Корнелия убива Българска социалистическа партия “.

„ За никого не е загадка, че госпожа Корнелия употребява апаратни хватки, с цел да се задържи отпред на Българска социалистическа партия от години и че няма да сдаде властта, без значение каква цена ще би трябвало да платим всички ние “, се споделя в писмото на Минчо Афузов.

„ Българска социалистическа партия в никакъв случай не е била на Нинова. Просто в последните години тя се качи на гърба на столетната ни история, водейки ни към пропастта. Докато прави това обаче, Нинова се пробва да ни убеди, че някой различен ѝ е отговорен и все някой пречи на триумфа ѝ. Този път пристигна моят ред. Днес тя ме уточни с огнен пръст! Оказа се, че не Нинова, която диктува политиката, дефинира предизборните послания, вкара партията ни в непопулярна коалиция, от която и до момента поносим вреди, не тя е отговорна за краха на Българска социалистическа партия “, написа още той.

От своя страна Кристина Сидорова също отхвърли да е пособия на една или друга политическа мощ и посочи, че по време на предизборната акция е работила за положителната организация на вота и само съгласно пълномощията на регионалния шеф, предава БНР.

По думите на Сидорова изказванията на Нинова са оскърбителен.

„ Обмислям да подхваща правосъден иск и в правосъдна зала тя да потвърди това, което през вчерашния ден сподели за напън върху държавни чиновници, за нарушавания, които приписва на мен.

В момента се поучавам с юристи и имам вяра, че справедливостта и истината ще спечелват и госпожа Нинова ще спре да лъже обществено в народен ефир “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР