Кристина Казакова, която взе и защити своята MasterChef престилка със

...
Кристина Казакова, която взе и защити своята MasterChef престилка със
Коментари Харесай

Мис дупе показа как се приготвя здравословен MasterChef десерт - slava.bg


Кристина Казакова, която взе и отбрани своята MasterChef престилка със здравословни десерти, гостува в студиото на „ Преди обед “ по bTV, с цел да показа философията си за красивите дами и положителната храна. Тя е победителка в конкурс за най-красиво тяло. Готви диетично, върви на фитнес, танцува професионално и е модел.

Кристина Казакова получи престилка на MasterChef, откакто сервира на Chef Силвена Роу, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев здравословни мъфини с брашно от лимец, банан, фурми и бадеми. В елиминационната борба за място в ТОП 16 тя попадна в групата, която трябваше да сътвори кулинарен шедьовър с артикули, подбрани персонално от Chef Силвена Роу. В обстановката на огромна конкуренция, Кристина беше изцяло уверена във опциите си, защото неведнъж е приготвяла разнообразни ястия с тиква за своя съпруги и 7-годишен наследник - „ от сладки до солени “. Със своята интерпретация на сурова торта с тиква, шоколадов сос и макадамия тя се класира измежду гладиаторите в кухнята, които ще се борят за купата MasterChef на България и премията от 100 000 лв.. И показа пред Деси и Сашо: „ Конкуренцията тази година е доста мощна. Притеснявах се, което е обикновено. “

Кристина описа, че е израстнала в фамилията на майка възпитател и татко служител на реда, само че макар строгото семейство, на 11 години става модел. Започва да снима фотосесии, каталози за детска мода и продължава в организации в Италия. На този декор е имала вечерен час до навършване на пълноправие. Кристина описа, че в продължение на година брачният партньор й се е съобразявал с разпоредбите на родителите й и в случай че е желал даже още един час с нея след 20:00 часа, е трябвало да стои с колата под балкона, с цел да е в полезрението им. Той е устоял и на провокациите на нейните професионални пътувания в чужбина, което съгласно кулинарката се дължи на ясно поставените граници във връзката им. В нейните очи „ сътрудникът не трябва да се пробва да те промени, тъй като даже и да подтиснеш нещо в себе си, то ще бъде краткотрайно и като „ тенджара под налягане “.

От дребна тренира художествена гимнастика, само че получава контузия в коленете и приключва тази интензивност. Спортът остава значима част от живота й, даже по време на бременността й. На 19 години се явила на състезанието „ Мис дупе “, проведен от един от най-големите производители на долни дрехи и бански костюми в Германия. В надпреварата сред 42 страни, тя се явява пред съществено жури, измежду членове на което са били хореографът на Pussy Cat Dolls и водещият Рей Кокс. След като печели наградата, тя става рекламно лице на марката и работи в целия свят.

Научила се е да готви поради брачна половинка си, макар че цялото й семейство са страхотни кулинари. Има дълбоки родопски корени и храната постоянно е била „ доста на респект “. За първия си опит в кухнята описа, че е бил цялостен неуспех. Когато е била на 20 години се преместила в дома на родителите на мъжа й. Тя пробвала да направи мусака, с цел да ги впечатли, само че даже не се доближила до стремежи резултат. Това я амбицирало и тя почнала да учи и опитва.

За край на диалога Криси подготви на Деси и Сашо типичния за диетата си десерт. За него смля сурово кашу и фурми, върху тази основа аранжира чия, накисната в цитрусов сок и приключи с намачкани печени ябълка и банан. От смлените кашу и фурми оформи трюфели, които оваля в кокосови стърготини и какао.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР