Кристин Йотова, съпругата на Йонислав Йотов - Тото, го защити

...
Кристин Йотова, съпругата на Йонислав Йотов - Тото, го защити
Коментари Харесай

Жената на Тото не скри гнева си: Не го заслужавате!

Кристин Йотова, брачната половинка на Йонислав Йотов - Тото, го отбрани в мрежите. Причината са нападките към изпълнителя, откакто в негов подкаст Тити Папазов споделя през смях по какъв начин подстригал приятелката си " за наказване ", на фона на многохилядни митинги против насилника от Стара Загора. 

На клипа Тото от " СкандаУ " се залива от смях, докато президентът на баскетболния клуб на " Левски " споделя историята си. След абсурда с Тити изтриха всички клипове от Ютуб канала на Тото

Публикуваме позицията й без редакторска интервенция:

" Добре бе, аз имам толкоз доста въпроси, че не знам от кое място да стартира? Как е допустимо да извъртите по този начин нещата, че отново Тото да ви е отговорен? Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор? Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места!

Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам. Винаги оказва помощ на майки с колички, на хора, попаднали в обстановка на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати… мозъкът ми не го побира вие какъв го направихте!

И в този момент е времето всички вие, ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим единствено, с цел да не ни атакуван няколко дребни, неудовлетворени от живота душици. Та Тото не стопира да изяснява на сина си, че жена не се удря, не се наскърбява и освен на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте?

Човекът даже не е разказал лична история? Бил се засмял на някаква история на някакъв различен човек. Извинете, вие не сте се смяли в никакъв случай на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е водещ на шоу, какво се чака, да стане да бие гостите си при всяко нещо, на което не е склонен ли? Или да се заяжда с тях?

Та нали следователно никой няма да пристигна, никой няма да си опише историите, никой няма да се разкрие, с цел да видите вие! И за какво за Бога ви е отговорен водещият за грешките на госта въобще? Кога в БТВ или Нова са били отговорни водещите, поради това, че някой политик, примерно, приказва откровени неистини в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава естрада на тези… “

Ааа и различен въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее отлично бе, Тото, ти даде естрада за тази мъдрост “?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, съзнателно и целеустремено, човек в нещо, което не е (в случая, че поддържа насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко създание, което не го заслужава!

Виеее сте също толкоз изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или гибел " пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и незабавно е плюл по Тото, тъй като е заплашителен родолюбец, но ето, че животът го слага в обстановка и какво да забележим - урод. Ей по този начин Господ и вас ще ви сложи пред тестване и ще разберете какъв брой дребни душици сте, само че аз към този момент го знам!

Та нали на следващия ден някой ще стрелне с револвер през прозореца, ще стане пакост и айде отново Тото е отговорен, тъй като Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие съществено ли не виждате какъв брой е неуместно? Не може за всяка преживелица Тото да е отговорен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкоз сполучливо.

А вие се замислете в действителност ли сте изцяло праведни и чисти, че в никакъв случай не сте се засмяли на нещо неправилно. Смехът не те прави принудител, не те прави неприятен човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате в действителност какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, по този начин както плюят мишите - гласно, тъй като не знам този човек по какъв начин устоя. На мен ми писна да си мълча!

Не го заслужавате ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР