Кристиано Роналдо смята, че заслужава повече награди „Златна топка от

...
Кристиано Роналдо смята, че заслужава повече награди „Златна топка от
Коментари Харесай

Роналдо: Пристрастен съм към успеха

Кристиано Роналдо счита, че заслужава повече награди „ Златна топка " от петте, които към този момент има. В изявление за английската телевизия ITV португалецът приказва за съперничеството и връзките си с огромния си съперник Лео Меси, непрекъснатото предпочитание да се развива и това, което го стимулира, оповестява БГНЕС.

Мечтата на Роналдо е да се утвърди като най-великият футболист за всички времена и има вяра, че може да го реализира, в случай че завоюва още няколко пъти " Златна топка " и продължава да печели титли на клубно и национално равнище.

„ Меси е в историята на футбола. Мисля, че би трябвало да имам шест, седем или осем награди " Златна топка ", с цел да бъда над него. Би ми харесало и считам, че го заслужавам. Ние не сме другари с него, само че сме дружно на международната футболна сцена към този момент 15 година и взаимно се подобряваме ", съобщи той.

„ Аз не преследвам върхове, а те мен. Пристрастен съм към триумфа и не мисля, че това е нещо неприятно. Напротив, за мен това е хубаво, стимулира ме. Ако нямаш мотивация, е по-добре да се оттеглиш ", продължи нападателят на Ювентус.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР