Кристиано Роналдо се представи официално като играч на саудитския отбор

...
Кристиано Роналдо се представи официално като играч на саудитския отбор
Коментари Харесай

Роналдо вече е играч на Ал Насър: Работата ми в Европа приключи

Кристиано Роналдо се показа публично като състезател на саудитския тим " Ал Насър " на среща с почитатели и публицисти в Рияд.

Футболистът, който ще навърши 38 година при започване на февруари, подписа контракт за идващите 2,5 година и ще получава 75 милиона $ на година.

Това го прави най-високо платения състезател в международния футбол. Възнаграждението му в Саудитска Арабия е в пъти по-голямо от парите, които получаваше от Манчестър Юнайтед, преди да.

" Този контракт е неповторим, само че аз съм неповторим състезател, по тази причина за мен е обикновено. Не ме интересува какво споделят хората. Наистина съм благополучен, че съм тук ", споделя Роналдо пред медиите.

Той дефинира саудитското състезание като " доста оспорвано " и споделя, че към този момент е изгледал доста мачове от локалната лига.

Роналдо се надява, че ще може да стартира да играе незабавно, в случай че треньорът му позволи.

Петкратният притежател на Златна топка разяснява, че " работата му в Европа е завършила ".

" Спечелих всичко и в този момент това е ново предизвикателство. Благодарен съм на " Ал Насър ", че ми дава тази опция - освен за футбола, само че и за младото потомство и за женския тим. За мен това е предизвикателство, само че се усещам доста благополучен и доста горделив ", споделя той.

Роналдо споделя, че е получил доста оферти в Европа, Бразилия, Австралия и Съединени американски щати - потърсили са го и " доста клубове от Португалия ", само че той е дал думата си на " Ал Насър ".

Основан през 1955 година в Рияд, тимът играе в саудитската професионална лига, където се състезава против 17 други тима. " Ал Насър " приключи последния сезон на трето място, на шест точки от първенците " Ал Хилал ". Последната им шампионска купа в Саудитска Арабия е от 2018-2019 година

Техният управител е Руди Гарсия, който в предишното е упражнявал Лил, Рома, Марсилия и Лион.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР