Кристиано Роналдо се е влюбил в Джорджина Родригес от пръв

...
Кристиано Роналдо се е влюбил в Джорджина Родригес от пръв
Коментари Харесай

Роналдо се е влюбил в Джорджина от пръв поглед

Кристиано Роналдо се е влюбил в Джорджина Родригес от пръв взор. Футболистът ще опише по какъв начин станало това в нов документален сериал на Netflix, който носи заглавието " I Am Georgina ". Спортистът не очаквал да се влюби толкоз бързо.

" Беше за част от секундата. Никога не съм си мислил, че ще се влюбя толкоз мощно, в действителност не го чаках. Джорджшна е дамата, в която съм тотално влюбен ", признава той.

27-годишната моделка показва, че животът ѝ се е трансформирал, откакто е срещнала Роналдо преди 5 години.

" Аз съм на 27 години и животът ми се промени преди 5 години. Денят, в който срещнах Кристиано, беше летен четвъртък, до момента в който излизам от магазина, а хубав мъж, висок съвсем 2 метра, влизаше ", разяснява тя във видео, промотиращо сериала.

Двамата се срещнали, до момента в който Родригес работила в магазин на " Гучи " в Мадрид, Испания, написа teenproblem.net.

" Джорджина е изцяло почтена и в документалния сериал признава, че животът ѝ се е трансформирал от това да няма нищо към това да има безусловно всичко... Джорджина мина от това да продава първокласни артикули към това да ѝ подаряват такива и да ги демонстрира на аления килим ", споделя Алваро Диас, шеф " Развлечение " на Netflix Испания.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР