Кристиано Роналдо използва профила си в Инстаграм, за да отправи

...
Кристиано Роналдо използва профила си в Инстаграм, за да отправи
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо обяви за лъжец главния редактор на Франс Футбол

Кристиано Роналдо употребява профила си в Инстаграм, с цел да насочи тежки обвинявания към основния редактор на " Франс Футбол " Паскал Фере. Той неотдавна разкри, че португалецът му доверил, че единствената му упоритост е да приключи кариерата си с повече " Златни топки " от Лионел Меси.

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед дефинира това изказване на журналиста като неистина и добави, че постоянно е желал да поздравява спечелилите, само че Фере е изрекъл втора неистина, пробвайки се да изясни днешното му неявяване от церемонията.

Ето и цялото изказване на португалеца, пристигнало часове преди церемонията по връчването на " Златната топка ":

" Днешният резултат изяснява изявленията на Паскал Фере от предходната седмица, в които той твърди, че съм му доверил, че единствената ми упоритост е да завърша кариерата си с повече " Златни топки " от Лионел Меси. Паскал Фере лъже, с цел да разпространява себе си и да популяризира изданието, за което работи.
свързани новини2429преди 1 часа
Неприемливо е индивидът, виновен за присъждането на такава влиятелна премия, да лъже по този метод, проявявайки безусловно пренебрежение към някой, който постоянно е уважавал " Франс Футбол " и " Златната топка ". Днес той още веднъж излъга, оправдавайки отсъствието ми от церемонията с несъществуваща карантина.

Винаги желая да поздравя тези, които печелят, тъй като спортсменството и феърплея управляват кариерата ми през цялото време. Правя го, тъй като в никакъв случай не съм против никого. Винаги спечелвам за себе си и клубовете, които съставлявам. За себе си и тези, които ме обичат. Не спечелвам против никого ", написа Роналдо.

" Най-голямата упоритост в кариерата ми е да спечелвам национални и интернационалните титли за моите клубове и националния тим на моята страна. Най-голямата упоритост в кариерата ми е да бъда добър образец за всички, които са или желаят да бъдат професионални футболисти. Най-голямата упоритост в кариерата ми е да оставя името си записано със златни букви в историята на международния футбол.

Ще завърша с това, че съм съсредоточен само върху идващия мач на Манчестър Юнайтед и върху всичко, което към момента можем да реализираме през този сезон дружно с моите съотборници и нашите последователи. Останалото? Останалото е просто останалото... ", приключва португалецът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР