Кристиан Стелини замести тази вечер темпераментния Антонио Конте на треньорския

...
Кристиан Стелини замести тази вечер темпераментния Антонио Конте на треньорския
Коментари Харесай

Помощникът на Конте след драмата на “Велодром”: Насладих се на победата

Кристиан Стелини замести довечера темпераментния Антонио Конте на треньорския пост на Тотнъм при инфарктната победа на “шпорите ” с 2:1 против Марсилия в група “D ” от Шампионската лига. Успехът изстреля лондончани на първото място и в този момент те чакат да схванат името на противника си на 1/8-финалите. 

Конте, който изтърпява наказване поради бурните си реакции в предходните мачове на тима си в шампионата на богатите, изгледа срещата от трибуните на “Велодром ” и октаза да приказва пред публицистите. След триумфа на собствен ред се изрече Стелини: 

“Тепърва би трябвало да проучваме нашето показване, което демонстрираме към този момент в три или четири следващи срещи. Липсваше силата и силата на нашите футболисти през първата част и се губихме по игрището ”. 

Стелини приказва ласкаво за държанието на играчите на Тотнъм през втората част откакто тимът се прегрупира в скица 3-5-2: 

“Насладих се на успеха, тъй като момчетата демонстрираха, че я заслужават. Ние сме добър тим, само че би трябвало да демонстрираме това през всичките 90 минути. Трябва да се раздаваме от самото начало от играта. ”

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР