Кристиан Николов, който уби Милен Цветков в ужасяваща катастрофа, яхнал

...
Кристиан Николов, който уби Милен Цветков в ужасяваща катастрофа, яхнал
Коментари Харесай

Съмненията! Как убиецът на Милен пипна внезапно ковид

Кристиан Николов, който умъртви Милен Цветков в ужасяваща злополука, яхнал джипа на майка си, отсрочи най-малко с 2 месеца окончателната си неоправдателна присъда.

В деня, в който се навършиха 3 години от нелепата кончина на Милен Цветков, килърът му Кристиан Николов изненадващо не се яви на финалното съвещание на Върховен касационен съд. Върховните магистрати трябваше да вземат решение дали удостоверяват 3-годишната присъда за Николов, произнесена на по-долните правосъдни две инстанции, или да анулират наказването и да върнат делото за ново преразглеждане на долните инстанции.
-->
Оказва се обаче, че Кристиан се е „ заразил “ с ковид, освен това няколко часа преди финалното разглеждане на присъдата му. Неговият юрист Михаил Таков е изпратил позитивен тест за COVID-19 в деловодството на Върховен касационен съд с изказванието, че е от клиента му, в 17 ч. на 18 април.

От прокуратурата обаче с право са се усъмнили в истинността на диагнозата, защото Николов не е карантиниран.

Прокурорът Борислав Джамбазов упорства да бъде изработен нов тест на Николов в наличието на движимости лица. Настояването му обаче срещна гневната опозиция на скъпо платения юрист на обвинения.

В последна сметка съдиите от Върховен касационен съд бяха принудени да отсрочат делото с цели 2 месеца. Финалното съвещание по шумното дело е планувано за 22 юни.

Покрусените близки на Милен Цветков не крият, че са очаквали такава развръзка на делото. Те считат, че юристите на Николов съзнателно протакат процеса, с цел да отсрочат колкото е допустимо по-дълго във времето влизането в пандиза на милионерския наследник.

Най-вероятно и на съвещанието, планувано за 22 юни, отново ще има някой болен – я Кристиан, я някой от юристите му…, пророкуват тъмно околните на Милен Цветков.

Към днешна дата Николов е под домакински арест в дома на майка си в идеалния център на София. Когато получи дефинитивна присъда от нея ще бъдат приспаднати дните, в които джигитът е прекарал в ареста, както и времето, в което е бил под домакински арест.

Всеки два дни в първокласния му дом, му обезпечават по 1 ден по-кратък престой в зандана, написа Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР