Кристиан Костов ще получи награда в Гронинген, Холандия. Церемонията по

...
Кристиан Костов ще получи награда в Гронинген, Холандия. Церемонията по
Коментари Харесай

Бомба! Кристиан Костов с награда, каквато български певец не е взимал! Разкрива какво прави с мъжа до него

Кристиан Костов ще получи премия в Гронинген, Холандия. Церемонията по връчването на European Border Breakers Awards ще бъде на 17 януари.

Призовете се дават на 10 изгряващи реализатори или групи, спечелили популярност през миналата година оттатък границите на личната си страна. Кристиан е първият български актьор, който ще вземе такова отличие. Сред носителите на премията до момента са Адел, “Токио Хотел ”, Каро Емералд, припомня “24 часа”.

По време на церемонията всеки от наградените актьори взе участие и със свои осъществявания на сцената. Като специфични посетители се канят призьори от предходни години.

Младият артист сега работи върху взаимен план с различен актьор от Евровизия 2017 – норвежкия музикален продуцент и реализатор Jowst, който най-сетне ще покаже. Тази пролет се чака да излезе първият интернационален албум на Кристиан Костов.

Тези дни той пусна новото си парче The One. Музиката и текста той написа дружно с брат си Даниел и неговата другарка Мария. Сингълът на британски евентуално ще бъде включен в идната тава. Кристиан поверява продукцията на продуцент от Украйна, с който се среща в Киев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР